StoryEditorOCM
Promo arhivOBORENI SVI REKORDI

Uručena glavna nagrada u Tommyjevoj nagradnoj igri

Piše Promo
13. prosinca 2019. - 16:37

Dana 13.12.2019. uručena je glavna nagrada u nagradnoj igri „Zelena nagradna igra u Tommyju“ koja je promovirana sloganom „Jabuku uoči i u BMW uskoči“. Nagrada igra ove godine je oborila sve rekorde, u 7 tjedana nagradnu igru zaigralo je preko 100.000 kupaca širom Hrvatske koji su poslali preko 300.000 kodova za nagradno izvlačenje.
Najviše sreće imala je Ana Maria Buzolić iz Splita koja je osvojila glavnu nagradu, vrijedni električni automobil BMW i3. Nagradu je sretnoj dobitnici u ime tvrtke Tommy uručio Aljoša Bašić, direktor marketinga.
Oduševljena dobitnica radosno je komentirala:
…„ Nisam se nadala glavnoj nagradi, igrala sam jer sam mislila da bi mogla eventualno osvojiti 1.000 kn koja je bila jedna od tjednih nagrada, a o glavnom zgoditku nisam ni sanjala. Nikad u životu nisam dobila nekakvu takvu nagradu i baš je dobar osjećaj, pogotovo sada u 12.mjesecu, ono pred blagdane odlično!! Nije da sada bez veze pričam, nego stvarno uvijek kupujem u Tommyja, već mi i mala ne ide u „dućan“, nego ide u Tommyja, to je to, to sve govori. Hvala puno Tommyju, nakon ovoga nastaviti ću igrati i druge igre koje Tommy bude pripremao .., nećete me valjda izbaciti iz budućih igara, sada kada sam osvojila glavnu nagradu, u šali je za kraj upitala dobitnica….“
Naravno, Ana Maria je dobrodošla u svim budućim projektima, potvrdili su iz Tommyja, želeći dobitnici sretnu i sigurnu vožnju svojim novim automobilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:50