StoryEditorOCM
Promo arhivPRIJEMNI NA ASPIRI

Gregg Rocket dugogodišnji potpredsjednik Hilton Worldwide stručni predavač na Aspiri

Piše Promo
20. listopada 2019. - 22:07

Gregg Rockett je dugi niz godina bio potpredsjednik odjela za razvoj Hilton Worldwide-a, te je bio odgovoran za korporativni razvoj u Sjevernoj Americi, kao i širenje hotela u Latinskoj Americi i Karibima. Upravo je Rockett, koji ima preko 30 godina iskustva u ugostiteljstvu i turističkoj industriji prihvatio ponudu stručnog predavača na MBA specijalističkom diplomskom studiju visoke škole ASPIRA.

MBA Specijalistički diplomski studij Hotelijersko-turističkog menadžmenta osigurava najvišu razinu specijalizacije u kompleksnom hotelijerskom – turističkom sektoru prateći najuspješnije poslovne svjetske prakse, angažirajući vrhunske domaće i inozemne stručnjake.

Visoka škola ASPIRA u sklopu MBA specijalističkog diplomskog studija Hotelijersko-turističkog menadžmenta daje mogućnost svima koji žele graditi svoje karijere uz visoko obrazovanje te uz stručnu i profesionalnu edukaciju upišu jedan od tri studijska smjera: Hotelski menadžment, Menadžment destinacijskih kompanija i organizacija (DMC i DMO) te Gastronomija, te kao izdvojeno MBA specijalistički diplomski studij Sportskog menadžmenta koji je ujedno i prvi takav studij u Hrvatskoj.

Prijemni ispit za MBA specijalističke diplomske studije održat će se u srijedu 23.10. 2019. u prostorima visoke škole  ASPIRA u Splitu i Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:04