StoryEditorOCM
Promo arhivPRIDRUŽITE SE PROSLAVI

Rođendan Hrvatskog paraolimpijskog saveza u bojama Peveca

Piše Promo
6. rujna 2019. - 15:15

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, kao ponosni sponzor Hrvatskog paraolimpijskog saveza pridružit će se proslavi njihova 55. rođendana u nedjelju, 8. rujna, od 10 do 14 sati na Trgu Gaje Bulata u Splitu. Pod Pevecovim pokroviteljstvom, posjetitelji će moći pogledati demonstracije i upoznati Ivana Mikulića, hrvatskog paraolimpijca u taekwandou, te zaigrati stolni tenis s paraolimpijkom Anđelom Mužinić i drugim osobama s invaliditetom. U slavljeničkom tonu, dijelit će se baloni, majice i prigodni pokloni za građane.

“Snaga volje koju imaju hrvatski paraolimpijci i razina motivacije koju pružaju svima oko sebe, neopisiva je. Izrazito sam ponosan na suradnju s Hrvatskim paraolimpijskim savezom jer svojim radom podiže inkluziju osoba s invaliditetom koja je prijeko potrebna”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave Pevec d.d.

Početkom 2019. godine, Pevec je potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu s  Hrvatskim paraolimpijskim savezom u vrijednosti od 1.125.000,00 kuna na iduće tri godine te tako postao prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo paraolimpijskog odbora. Glavni cilj takve podrške je nastup hrvatskih sportaša na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:41