StoryEditorOCM
Promo arhivUPISI U TIJEKU

Zavirite u drevni sustav vježbi

Piše PROMO
5. rujna 2019. - 14:20

Udruga Joga u svakodnevnom životu, čiji sustav vježbi je jedan od najpriznatijih sustava joge u svijetu, u Hrvatskoj je prisutna više od 30 godina. U Europi je taj sustav prisutan gotovo pola stoljeća. Svoju dugovječnost temelju na interpretaciji pradavnih duhovnih tehnika i mudrosti Indije sa znanjem suvremenog doba.

Temeljni  mu je cilj postizanje i očuvanje fizičkog, mentalnog, društvenog i duhovnog zdravlja. Vježbe su podijeljene u osam metodički oblikovanih stupnjeva, a svoju popularnost duguju činjenici da su namijenjene svima bez obzira na dob, kondiciju ili predznanje o jogi (prvi stupanj čak nosi naziv „Vježbe za svih“). Polaznici vježbanjem mogu ojačati muskulaturu, povećati pokretljivost zglobova, poboljšati koncentraciju te naučiti tehnike disanja i opuštanja.

Joga posebno dobro utječe na probleme s kralježnicom u prevenciji i u terapiji. U Splitu udruga djeluje više od dvadeset godina u svom joga centru u Dubrovačkoj 3, a vježbe vode iskusni dugogodišnji instruktori.

Vježbe se održavaju u više termina, kroz cijeli dan, a upisi novih polaznika su upravo u tijeku uz besplatan probni sat. Stoga se isplati zaviriti u svijet joge i osjetiti dobrobiti koje taj drevni sustav vježbi pruža.

Informacije:
Dubrovačka 3, Split

Tel: 091 736 5929
www.yoga-in-daily-life.hr/upisi/split
Email: split@yogaindailylife.org
Facebook: Joga u svakodnevnom životu Split

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:09