StoryEditorOCM
Promo arhivOd sada još bolja, pametnija i zabavnija!

Cammeo ima novu aplikaciju

Piše PROMO
5. rujna 2019. - 17:16
CAMMEO

Cammeo, kao regionalni taksi lider koji danas broji preko 1400 zaposlenih u 3 zemlje i 35 gradova te prometuje s preko 900 vozila, veliku pozornost pridaje svakom aspektu svog poslovanja, bilo da je riječ o uvjetima za zaposlenike ili novitetima za putnike.

- Iznimno nas veseli što od sada naši putnici svoje vožnje mogu naručiti još brže i jednostavnije zahvaljujući novoj Cammeo aplikaciji. Naša nova aplikacija zaista je bolja, pametnija i zabavnija, a ne sumnjamo kako će to naši brojni putnici, ali i oni koji će to tek postati, prepoznati - rekao je Petar Dragić,  izvršni direktor Taxi Cammea.

Osim pojednostavljenog načina naručivanja vožnji te poboljšanog dizajna, Cammeo aplikacija donosi novosti poput mogućnosti unosa više odredišta, izmjene i dodavanje odredišta tijekom vožnje te mogućnost upisa detalja preuzimanja i vožnje.

Brojne korisnike svakako će razveseliti pojednostavljeni način prijave i plaćanja, mogućnost izmjene načina plaćanja za vrijeme vožnje kao i opcija dijeljenja kartice s drugim korisnicima.

Sve što  je potrebno za jedinstven korisnički doživljaj koju pruža nova aplikacija je skinuti istu, registrirati se i uživati u vožnji, a ovo su linkovi za skidanje:

Android app: https://goo.gl/gtozU5

iOS app: https://goo.gl/MPtXIM

Najbolja, najpovoljnija i najsigurnija taksi usluga, sada i s najboljom aplikacijom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:49