StoryEditorOCM
Promo arhivFilip informatika

Uvođenje sustava upravljanja informacijskom sigurnošću prema ISO 27001

Piše Promo
20. kolovoza 2019. - 10:10

Filip informatika d.o.o. je u završnoj fazi realizacije projekta “Uvođenje sustava upravljanja informacijskom sigurnošću prema ISO 27001”.

Projekt je u rujnu 2018. godine prijavljen na natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a njegova realizacija je započela u prosincu 2018. godine. Ukupna vrijednost projekta je 104.500,00 kuna, od čega udio financiranja iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 71.059,99 kuna.

Cilj projekta je dostizanje primjenjive razine standarda međunarodno priznate norme sigurnosti u razmjeni roba i usluga koje tvrtka mora ispuniti radi dobivanja međunarodno priznatog certifikata ISO 27001.

Sredstvima EU fondova financirana je implementacija međunarodne norme za upravljanje sustavom informacijske sigurnosti i ishođenje certifikata ISO 27001:2013. Realizacija projekta je trajala osam mjeseci, a implementacija rezultata je planirana krajem kolovoza ove godine.

Uvođenjem i održavanjem certificiranog sustava informacijske sigurnosti osigurat će se učinkovitija razmjena informacija s partnerima, djelotvorno upravljanje ljudskim, prostornim, tehničkim, organizacijskim i financijskim resursima, kontrola i razvoj prodajnih kanala, uspješno projektiranje i razvoj softvera za poslovne korisnike, unaprjeđenje komunikacije s kupcima i dobavljačima, te upravljanje rizicima poslovanja.

To će doprinijeti povećanju efikasnosti poslovanja, smanjenju pogrešaka i popravaka, povećanju zadovoljstva svih zaposlenih, većem povjerenju kupaca da će uvijek dobiti ugovorenu i očekivanu kvalitetu, uređenosti dokumentacije, procesa i radnih prostora, poboljšanju poslovnih rezultata, povećanju ugleda tvrtke i boljem pristupu širem tržištu.

Ulaganjem EU sredstava Filip informatika d.o.o. će unaprijediti stručne kapacitete za bolje pozicioniranje na nacionalnom tržištu i izlazak na inozemno tržište, povećati prihod od prodaje i prihod od izvoza, te broj zaposlenih za dva nova djelatnika.

 

       

 

Filip informatika d.o.o., F. Tuđmana 7a, 21212 Kaštel Sućurac; OIB: 76370914231, www.filip.hr

*Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost tvrtke Filip informatika d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:44