StoryEditorOCM
Promo arhivKONTINUIRANA EKSPANZIJA

Otvoren novi supermarket Tommy u Segetu Donjem

Piše Promo
25. srpnja 2019. - 14:52

Ovim putem informiramo javnost o otvorenju novog supermarketa Tommy u Segetu Donjem, na adresi Ulica hrvatskih žrtava 44, koji je otvoren od četvrtka 25. srpnja 2019.
Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene.
Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.
Novi „Tommy“ u Segetu će obogatiti trgovačku ponudu na širem području grada Trogira, gdje je prepoznatljivi Tommy-jev koncept prodajnih mjesta već odavno prihvaćen od strane potrošača.
U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica „Bobis“ sa pekarsko-slastičarskim proizvodima, na bazi dnevno svježe ponude.Za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta, a u novom supermarketu zaposlili su 18 novih radnika.
Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzimaju i u drugim dalmatinskim županijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:08