StoryEditorOCM
Promo arhivDALJNJA EKSPANZIJA

Neka ova subota bude dan za posjet 'Riboli' u Kaštel Gomilici

19. srpnja 2019. - 11:41

Tvrtka "Ribola", u suradnji s Gradom Kaštela, u subotu u 8 sati otvara vrata novoga poslovno-društvenog centra u Kaštel Gomilici.
Riječ je o dvoetažnom, moderno uređenom objektu, ukupne bruto površine 1430 četvornih metara. Centar je projektiran i izgrađen u skladu s najnovijim propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša, te u skladu sa svim potrebama njegovih korisnika. U sklopu centra nalaze se prostori Mjesnog odbora Kaštel Gomilice, poštanska poslovnica i uredi nekoliko lokalnih udruga.
– U prizemlju centra nalazi se prodavaonica "Ribola", ukupne prodajne površine 500 kvadrata i asortimanom većim od 10.000 proizvoda, od kojih 80 posto čine domaći artikli. Uz bogat asortiman robe široke potrošnje, u ponudi su i dnevno svježe voće i povrće, te svježe pečen topli kruh i peciva iz vlastite dorade. U sklopu centra, naši kupci će moći pronaći mesnicu i ribarnicu sa širokom ponudom kvalitetnog mesa i ribe.
Objekt raspolaže prostranim parkiralištem, što trgovinu čini lako dostupnom, a kupnju još ugodnijom. U povodu otvorenja pripremljena je posebna akcijska ponuda asortimana, pokloni za prve kupce, promocije i degustacije proizvoda te zabavni program. Pridružite nam se ove subote na otvorenju i zabavite se u ugodnom okruženju novog poslovno-društvenog centra Kaštel Gomilica. Vidimo se u subotu od 8 sati! – ističu iz poznatoga kaštelanskog trgovačkog lanca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:27