StoryEditorOCM
Promo arhivJoš samo deset dana ostalo je do završetka prijava

Jeste li se prijavili za Moj Zaba Start?

Piše PROMO
1. srpnja 2019. - 11:28

Do 10. srpnja u podne otvorene su prijave za Moj Zaba Start program Zagrebačke banke koji će i ove godine nagraditi najbolje poduzetničke i društveno korisne projekteu tri kategorije: Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo. Osim financijske potpore od gotovo milijun kuna, Zaba će najboljima pružiti i mogućnost edukacije te promocije.

Natječaj Poduzetništvo namijenjen je projektima koji uključuju primjenu novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i usluga te inovacije.

Natječaj Kultura i znanost namijenjen je projektima koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu, znanstvene i istraživačke projekte ili primjenu novih medija i tehnologija u znanosti, kulturi i umjetnosti.

Natječaj Društvo namijenjen je projektima koji uključuju unaprjeđenje svakodnevnog života u zajednici, podršku invalidima i osobama s posebnim potrebama, podršku razvoju mladih te kvaliteti života starijih osoba.

Pripremite vaše prijavnice jer vas pozivamo na besplatnu radionicu u suradnji s Algebrom koja će se održati u Zagrebu, 4. srpnja s početkom u 11 sati, u prostorima Algebra Lab-a, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice).

Na radionici ćete dobiti konkretne savjete i upute kako ispuniti prijavnicu i uspješno prijaviti projekt na natječaj, ali i sve ostale informacije kako pripremiti poslovni plan te što je sve potrebno za pokretanje poslovanja. Prijavite se za radionicu!

Na web stranici www.mojzabastart.hr možete izvršiti prijavu na natječaj te saznati sve o uvjetima natječaja.

Nakon završetka prijava, stručna komisija evaluirat će prijavljene projekte te će 20. rujna biti objavljeno 30 finalista natječaja, po 10 u svakoj kategoriji. Slijedi edukacija i promocija finalista da bi, nakon toga, komisija izabrala po tri najbolja projektau svakoj kategoriji koji će osvojiti financijsku potporu u iznosu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. Osim toga, u svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna.

Projekt možete pratiti na www.mojzabastart.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:30