StoryEditorOCM
Promo arhivkasko2go REVOLUCIJA OSIGURANJA

Nova aplikacija za osiguranje automobila snižava premije do 50%

Piše PROMO
20. lipnja 2019. - 10:00

Nova aplikacija za osiguranje automobila, nastala kao Startup tvrtka, trenutno potresa industriju osiguranja. Radi se o aplikaciji koja cijene osiguravajućih premija spušta i do 50%!

Ovisno o dobi ili nacionalnosti, stanovnici jugoistične Europe u Švicarskoj za osiguranje automobila trenutno plaćaju i do 95% više od ostalih. Stoga je kasko2go zajedno sa partnerom Dextra Osiguranje AG lansirao suvremeno i pravedno rješenje, koje omogućava svim vozačima uštedu do 50% na konvencionalnim premijama. I to na osnovi osobnog stila vožnje te prijeđenih kilometara. Aplikacija pomoću umjetne inteligencije i mobilne telematičke tehnologije uvodi individualnu procjenu rizika i na taj način nagrađuje odgovorne i sigurne vozače. Startap je pokrenut s ciljem da uvode revoluciju u industriju osiguranja. S inovativnim tehničkim rješenjima, kasko2go ima za cilj poticati kulturu sigurne vožnje, osigurati više pravednosti i istovremeno smanjiti prevelike premije.

Postavlja se pitanje zašto se prilikom oblikovanja premije za osiguranje automobila još uvijek u obzir ne uzima ponašanje vozača prilikom vožnje. Upravo tim pitanjem bavili su se osnivači kasko2go aplikacije, koji su godinama zajedničkim radom s istraživačima i inženjerima razvijali rješenje koje daje odgovor na to pitanje. 
Nakon višegodišnjeg priprema kasko2go želi osvojiti europsko tržište te je iz tog razloga sklopio dugoročno partnerstvo s tvrtkom Dextra Oiguranje AG.

 

 

Od sada aplikacija stoji na raspolaganju na svim pokretnim platformama, spremna za besplatno preuzimanje kako za Android sustav tako i za iOS sustav. Korištenje je jednostavno: Preuzmite aplikaciju, unesite podatke, odaberite tarifu, upalite automobil, vozite i štedite. Plaćanje se odvija na mjesečnoj bazi, a za sigurnu vožnju slijedi povrat novca.

Više pravde: Stanovnici jugoistočne Europe plaćaju danas i do 95% više

Danas u Švicarskoj određene skupine ljudi na osnovi nacionalnosti ili godina plaćaju puno više za osiguranje automobila – ne uzimajući u obzir individualni načina vožnje.Prema studiji Comparis.ch, na primjer stanovnici jugoistočne Europe, ovisno o pružatelju usluga, plaćaju za isto osiguranje i do 95% više premije u odnosu na Švicarce.

 

 

„Sigurni i pažljivi vozači trebaju biti nagrađeni nižim premijama, bez obzira na nacionalnost i godine života. Pitanje je kako prepoznati takve vozače? Zahvaljujući tehnologiji i telematskim podacima danas je moguće način vožnje pojedinca pratiti kontinuirano i sukladno tome procijeniti“, objašnjava kasko2go CEO Genadi Man. „Nakon višegodišnjeg perioda pripreme, raduje me da mogu našu pravednu ponudu pružiti svim potrošačima u Švicarskoj:“

 

 

Više sigurnosti na cesti 

Više od 56.000 nesreća, više od 20.000 ozlijeđenih i 230 mrtvih. To je tužna bilanca švicarskih podataka o nezgodama Nacionalnog ureda za ceste ASTRA. Prema ASTRA-i, uzrok nesreće je u većini slučajeva neprimjereno ponašanje vozača, kao što su prekoračenje brzine ili nepažnja prilikom vožnje.
kasko2go aplikacija obračunava premiju osiguranja automobila po načinu ponašnja prilikom vožnje i tako potiče na sigurnu vožnju. Ako vozite pažljivo, poštujete pravila i štedite energiju, dobivate nagradu u obliku niske i pravedne premije. Ukratko – štedite novac, poboljšavate sigurnost na cestama i čuvate okoliš. Win – Win situacija za sve sudionike!

O kasko2go AG

kasko2go je inovativni pružatelj rješenja za osiguranike koji želi poticati sigurnu vožnju. Zahvaljujući vlastito razvijenoj tehnologiji AI - und Telematic-Big-Data-Beurteilungen u kombinaciji s Pay-As-You-Drive i Pay-How-You-Drive modelima plaćanja, snižava se ukupno kasko2go premija osiguranja i do 50 posto.
U Švicarskoj, od travnja 2019., kasko2go zajedno s partnerom, osiguravajućom tvrtkom Dextra, nudi ovu revolucionarnu aplikaciju za osiguranje automobila prema kojem se premija izračunava prema ponašanju prilikom vožnje. Diljem svijeta kasko2go ima više od 150.000 korisnika koji već štede uz ovaj inovativni sistem.
Tvrtka je smještena u švicarskom gradu Zug, a osnovana je 2017. te ima više od 60 zaposlenih, među kojima su većinom inžinjeri, znanstvenici i stručnjaci za osiguranja.

 

 

O tvrtki Dextra Osiguranje AG

Dextra Osiguranje AG, sa sjedištem u Zürichu, mlada je i inovativna Švicarksa osiguravajuća tvrtka. Osnovana je 2016. godine kao pobjednik Kassensturzovog testa, a od 1.1.2018 prodaje premije za osiguranje automobila u Švicarskoj. Brojna ispitivanja i analize proizvoda (na primjer, "Saldo Comparis, SIQT) demonstriraju sveobuhvatnu i izvrsnu korisničku uslugu firme Dextre Osiguranje AG. Više informacije o Dextra Osiguranje ili Dextra Rechtsschutz AG potražite na: www.dextra.ch

 

 

 

 
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 01:25