StoryEditorOCM
Promo arhivS IROBOTOM DOM ĆE BLISTATI

Saznajte kako do jednostavnog rješenja za kompletno čisti dom!

Piše Promo
22. svibnja 2019. - 12:05

Netko mudar jednom je rekao da se bogatstvo ne mjeri u novcu, već slobodnim vremenom. Zaista, sloboda je blago kojeg često nismo svjesni, sve dok ne ostanemo bez njega. Na što točno mislimo, pitate se?

Pomislite li na svoj tipičan dan, shvatit ćete da većinu vremena provedete izvršavajući suhoparne i trivijalne aktivnosti. One vas ne obogaćuju kao osobu, već umaraju i stvaraju nepotreban stres. Štoviše, moglo bi se reći da im robujete.

Vrijeme je da se oslobodite okova svoje svakodnevice. Ne kažemo da date otkaz i preselite se u tropske krajeve, već da razmislite o dijelu dana, koji nastupa nakon što napustite svoje radno mjesto. Razmislite o svom slobodnom vremenu.

iRobot sa svojim robotskim pomagalima već 25 godina pomaže nam da bolje obavljamo izazove s kojima se susrećemo svakodnevno. U iRobotu tvrde da samo s dva jednostavna klika možemo kompletno očistiti cijeli dom.

iRobot je otišao toliko daleko da, ne samo što je za nas kreirao robote koje čiste naš dom umjesto nas, tim robotima možemo upravljati od bilo kuda pomoću iRobot home aplikacije.

 

 

 

 

Roomba je naziv za iRobot robotske usisavače. Roomba serije e5 je jedna od novijih serija koja donosi i novitete kao što je dugotrajnija baterija, poboljšane filtere, poboljšane AeroForce četkice te kao nikada do sada perivi spremnik za još jednostavnije održavanje.

iRobot se tako već dugo vodi principima: pametno, čisto i jednostvano. Roomba e5154 će tako umjesto vas kompletno usisati vaš dom dok ispijate svoju kavicu na suncu, koju toliko iščekujete na kraju dana, ali i zaslužujete. 

 

 

 

 

POBOLJŠANE ČETKICE

Poboljšane AeroForce četkice uklanjaju prljavštinu, prašinu i ostatke mrvica s vaših podova, zadržavajući optimalno čišćenje pomoću TBC pick-up sustava koji sprječava zapetljanja.

 

 

 

 

PERIVI SPREMNIK                                                                                              

Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

 

 

 

 

POBOLJŠANI FILTER

Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak vašeg doma održao čistim, idealno za domove s alergetičarima i malom djecom.

 

 

 

 

DUGOTRAJNIJA BATERIJA       

Roomba e5 ima mogućnost 25% dužeg usisavanja za razliku od Roomba serije 800. Nova Litij ionska baterija omogućuje veće dohvaćanje što rezultira temeljitijim čišćenjem do 90 minuta.

 

 

 

 

iRobot HOME APLIKACIJA

Roombom možete upravljati i putem iRobot HOME mobilne aplikacije pomoću koje se može čistiti ili zakazati raspored čišćenja bez obzira na to gdje se nalazili.


Dodatne prednosti Roombe e5154:

- Funkcija virtualnog zida HALO sa dvostrukim djelovanjem

- Visina prepreke (pragovi, tepisi…) do 1,5cm

- Indikator punog koša

- Nova Litij-ionska baterija 1 800 mAh

- Novi dizajn robotskog usisavača

- iRobot Home mobilna aplikacija e5154 za iOS ili Android

 

Uz svoju Roombu e5154  možete imati i svoj robotski perač i čistač podova Braava 390t. Ali što rade robotski perači i čistači i koje su im osnovne funkcije?

Prisjetimo se samo koliko nam se često nešto prolije, a da toga nismo ni svjesni.  Potom po kući odjednom počnemo primjećivati mrlje po podovima i pomislimo 'Jao, zar opet moram puniti kantu s vodom i svaki dan iznova prati pod'. iRobot odgovorno tvrdi da to nije potrebno.

Braava 390t je robotski perač i čistač podova koji ima suhu i vlažnu krpu za pranje ili brisanje svih tvrdih površina. Braava 390t se na taj način svakodnevno bori s prašinom i tvrdokornom prljavštinom na podovima naših domova. Ona je pravi mali superjunak! Jedino što nam preostaje je Braavi 390t osigurati posebno mjesto u domu, kako bi uvijek bila spremna priskočiti u pomoć.

Jednostavna je za korištenje, a ovo su neke od njenih osnovnih karakteristika:

Dva načina čišćenja

Braava 390t omogućuje dva načina čišćenja: suho i mokro čišćenje. Kod suhog načina Braava uklanja prašinu, dlake životinja, mrvice, kosu sa svih vrsta podnih površina, no ne može očistiti tvrdokorne mrlje koje se prilijepe za podove. Nečistoća se nakuplja na krpi od mikrovlakana koju nakon čišćenja možete samo istresti ili oprati. U mokrom načinu čišćenja Braava uz pomoć posebnih kretnji (gore, dolje, lijevo, desno) i vlažne krpe sakuplja prljavštinu i polira podove.

 

 

Nečujno čišćenje

Braava je tokom svog rada iznimno tiha. Bez poteškoće može čistiti noću ili u zoru i zasigurno neće probuditi niti jednog od vaših ukućana. Braava nije usisavač i zato može imati ugrađen motor s tihim radom, ali unatoč tomu temeljito sakuplja prašinu, dlake, mrvice i kosu.

 

 

Učinkovite krpe od mikrovlakana

iRobot Braavu možete koristiti za suho i/ili mokro čišćenje. Na raspolaganju su posebne krpe od mikrovlakana i krpe za jednokratnu upotrebu. Bijela krpa sakuplja prašinu, kosu, životinjske dlake i koristi se za suho čišćenje. Plava krpa je namijenjena mokrom čišćenju. Krpe se jednostavno umetnu u glavu za čišćenje, koja je magnetom pričvršćena za robota, a nakon završenog čišćenja jednostavno se skinu i operu u perilici za rublje.

 

 

Cool NorthStar navigacija

Tehnologija je razvijena u suradnji s američkom svemirskom agencijom NASA i djeluje kao kućni GPS. NorthStar navigacijska kocka Braavi šalje signal kojim utvrđuje njezin trenutni položaj u prostoru. Zahvaljujući njemu Braava zna što je već očistila i koja mjesta je još potrebno očistiti. Kada Braava završi s čišćenjem vraća se na mjesto gdje je započela s čišćenjem i isključuje se.

 

 

 

Glavne  prednosti Braave 390t su:

- Vrlo tihi rad

- Vlažno brisanje do 32m2

- Suho metenje 92m2

- Učinkovita krpa od mikrovlakana

- Jednostavno upravljanje

- odlična za sve vrste čvrstih podova

- NorthStar navigacija

- Sustav Pro-Clean s rezervoarom za vodu za čišćenje

- Dva načina čišćenja: suho i mokro

- Čišćenje uza zid i ispod namještaja

- Funkcija Pauza/Uključivanje

- Turbo punjač za brzo punjenje

- Funcionira i s jednokratnim i s perivim navlakama

 

 

NE PROPUSTITE PRILIKU!

Želite li i vi uštedjeti svoje vrijeme i uložiti u nešto što će posao čišćenja obavljati umjesto vas? Nemojte propustiti priliku jer u akcijskoj prodaji od 8.5. do 30.6.2019. Roomba e5154 možete nabaviti po maloprodajnoj cijeni od 3599 kn (uz kupnju dobivate i poklon). Braava 390t također će biti na akciji s maloprodajnom cijenom od 1999 kn. Svoj robotski usisavač ili perač & čistač podova možete nabaviti na iRobot kiosku u City Center One Split, iRobot internet trgovini ili kod partnera Elipso, Emmezeta, Svijet medija. Više o proizvodima možete si pogledati i na www.irobot.hr. Više o akciji možete saznati ovdje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:46