StoryEditorOCM
Promo arhivSVI STE POZVANI

Humanitarna večera uz priznate chefove za pomoć Andriji Lipanoviću

Piše PROMO
2. svibnja 2019. - 13:59

Humanitarna večera, takozvani Finger Food Party održava se ovu subotu 04.05.2019 u 19h, u menzi na Kampusu, a osmišljavaju je naši priznati chefovi Ivan Pažanin, Hrvoje Zirojević i Braco Sanjin.

 

 

Uz odličan zalogaj i gutljaj vina te osmišljeni zabavni program održati će se i aukcija dresova i baluna poznatih sportaša, a sve će voditi uigrani duo Edita Lučić Jelić i Joško Bonači.

Sva prikupljena sredstva idu za nabavku pomagala za hodanje "ReWalk" namijenjenog udruzi VJERUJ I DJELUJ. Član te udruge je i Andrija Lipanović, inače tetraplegiačar koji je prije 5 godina pao s krova kuće te ostao paraliziran od vrata naniže. Uz volju i zdrav duh uspio sam povratiti ruke da mogu barem nešto samostalno obavljati – kaže.

Andrija nije išao na operaciju, već je prošao 12 mjeseci rehabilitacije u Varaždinskim toplicama, Dubrovniku te se sada kreće pomoću električnih kolica.

Tjedan rehabilitacije u Hrvatskoj košta oko 2 tisuće eura, a prosječno traje 12 tjedana – ne uključujući pritom smještaj i ostale troškove. Upravo zato su njegov osobni asistent Goran Barčot Bule te njegovi prijatelji Marija Magušić, Neno Vukasović i Denis Hrgović pokrenuli humanitarnu akciju Vjeruj i djeluj za Andriju Lipanovića.

Humanitarna akcija Vjeruj i djeluj za Andriju Lipanovića pokreuta je s ciljem da se prikupiti novac za kupnju Rewalk pomagala s kojim bi se izvodile vježbe pokreta i hodanja. Akcija traje do 10. lipnja (ukupno 90 dana), a potrebno je prikupiti više od 100 tisuća eura. Ukoliko se potreban novac ne prikupi, akcija će se produžiti sve do rujna.

 

 

Krajnji cilj je omogućiti korisnicima novonastale udruge Vjeruj i djeluj besplatnu rehabilitaciju i vježbanje, bez odlazaka na skupe terapije.

Pomoći se može odmah i to uplatom na ŽIRO rčun udruge, na ime Goran Barčot Butle za Andriju Lipanovića
 
IBAN:HR 9023 4000 9351 0904 394 - PBZ Banka
SWIFT(BIC):PBZGHR2X

 

 


Za sve ostale informacije pratite stranicu "VJERUJ I DJELUJ", a Andriju možete kontaktirati na broj 095 537 8334,ili na Facebook profilu ANDRIJA LIPANOVIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:00