StoryEditorOCM
Promo arhivKasko jamstvo

Rješavamo štete u pet dana ili plaćamo 1000 kuna

Piše PROMO
8. ožujka 2019. - 14:51

U Hrvatskoj se godišnje dogodi 30-ak tisuća prometnih nesreća u kojima u prosjeku sudjeluje 60-ak tisuća vozila. Neprimjerena brzina, nepovoljni uvjeti voženje, loše i nepregledne prometnice te prometne gužve u gradskim središtima - samo su neki od rizičnih faktora. Statistika je neumoljiva. U 2017. godini u Hrvatskoj je, pokazuju analize, u prometnoj nesreći sudjelovalo svako 33. registrirano vozilo. Uz to, iako većina ljudi smatra da su dovoljno dobri vozači koji nikada neće sudjelovati u bilo kakvoj nezgodi, na umu treba imati da se automobil može oštetiti i parkiran. Opasnost od pada predmeta s visine, slučajne ogrebotine na automobilu, tuča – i tih je uzroka pregršt. Sve te nezgode u konačnici rezultiraju neplaniranim, a nerijetko i visokim financijski izdacima za vlasnike vozila.

S druge strane, pitate li ljude oko sebe imaju li kasko osiguranje, tek će svaka 6. osoba odgovoriti potvrdno. Ako ih priupitate za razlog, jedan od najčešćih odgovora je “predugo vrijeme čekanja na isplatu štete”. No postoje osiguravajuće kuće koje jamče rješavanje štete u rekordnom roku.

Da je tome zaista tako, potvrđuje Marko Bužić. Ugodno sam iznenađen. Pogotovo ispunjenjem obećanja o isplati naknade od 1000 kuna koje je Croatia osiguranje dalo svojim klijentima za rješavanje kasko šteta. Bez obzira što moja šteta nije riješena u obećanom roku i što mi je isplaćena spomenuta naknada, proces rješavanja je za naše prilike i dalje bio brz i jednostavan”, kazao je Bužić.

Croatia osiguranje prva je osiguravajuća kuća u Hrvatskoj koja za ugovoreno autokasko osiguranje jamči rješavanje štete u roku od pet dana ili svojim osiguranicima plaća naknadu od 1000 kuna. “Ako zakasnimo, naknadu od 1000 kuna isplatit ćemo korisniku nakon isplate osnovne naknade za štetu. Nudimo još sigurniji, brži i jednostavniji model rješavanja šteta automobilskog kaska”, kažu u Croatia osiguranju.

Autokasko polica Croatia osiguranja pokriva sve rizike koji uzrokuju oštećenje, uništenje ili nestanak vozila. Dodatna su pogodnost i pokriće troškova najma zamjenskog vozila nastupi li neki od navedenih slučajeva, kao i usluge vuče u slučaju prometne nesreće ili kvara vozila. Oba se pokrića mogu dogovoriti uz policu kasko osiguranja Croatia osiguranja. Postupak je dodatno olakšan i time što se sve može obaviti putem interneta, a za svoje klijente koji imaju ugovoreno i osiguranje od autoodgovornosti Croatia osiguranje ima i poseban program “Dobra prilika”, u sklopu kojeg nagrađuje vjernost svojih klijenata popustima i pogodnostima kod više od 80 partnerskih tvrtki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:18