StoryEditorOCM
Promo arhivSmartScan besplatna aplikacija

Što je to SmartScan?

Piše PROMO
21. veljače 2019. - 11:47
Carousel_2_03

Teško je uvijek pratiti troškove, što smo sve kupili, koliko smo potrošili, a i računi se obično izgube ili završe u smeću. Tada se lako dogodi da ste opet kupili šećer, iako kod kuće imate već zalihe, a i brašna ima ponešto viška.

 

 

Kako do rješenja?

Jednostavno, postalo je lako pratiti svoju potrošnju i planirati buduće kupovine - uz SmartScan. SmartScan je besplatna aplikacija koja je razvijena od strane GfK centra za istraživanje tržišta. Svrha SmartScana je prikupljanje podataka o kupnji robe široke potrošnje za potrebe GfK Panela kućanstava koji, koristeći inovativne tehnologije, pretvara prikupljene informacije u nalaze i preporuke te tako pomaže tvrtkama da unaprijede svoju ponudu i izbor za potrošača.

 

 

Kako cijela stvar funkcionira?

Pomoću besplatne SmartScan aplikacije skeniraju se bar kodovi na kupljenim proizvodima i na kraju fotografira račun. Nakon toga na jednom mjestu imate točne podatke što ste i kada kupili te u kojoj trgovini ste koliko novaca potrošili. Redovnim skeniranjem proizvoda, nakon svake kupnje, skupljaju se bodovi koji se mogu zamijeniti za neki od proizvoda iz GfK kataloga.

 

 

Želite li se i vi pridružiti te postati dio GfK obitelji?

Popunite upitnik na stranici https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/ , instalirajte SmartScan aplikaciju na svoj mobitel te počnite skenirati svoje kupovine

Za više informacija posjetite

https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/

Čekamo vas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:10