StoryEditorOCM
Promo arhiv10 DANA DO KRAJA PRIJAVA

Rekordan broj splitskih trkača otvara novu sezonu MAGENTA 1 B2B RUN-a

Piše PROMO
4. travnja 2018. - 12:46

Tvrtke iz Splitsko-dalmatinske županije, kao i cijele Hrvatske, koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti na službenoj web stranici događanja do 13.  travnja

MAGENTA 1 B2B RUN, najveće okupljanje zaposlenika hrvatskih kompanija ove se godine održava četvrti put u četiri najveća hrvatska grada. Nakon otvaranja sezone u Splitu u četvrtak 10. svibnja, timovi tvrtki iz privatnog i javnog sektora priliku za nastup na stazi dugoj 5 kilometara imat će u Rijeci (24.svibnja), Osijeku (14. lipnja) i Zagrebu (13. rujna).

MAGENTA 1 B2B RUN pruža jedinstvenu priliku za promociju tvrtki, druženje, zdrav život i umrežavanje zaposlenika. Splitski sudionici u proteklim izdanjima jasno su pokazali koliko im je važno sve od navedenog, te da tvrtka u kojoj rade podržava događanja koja promoviraju ravnotežu poslovnog i privatnog života. Stoga ne iznenađuje činjenica kako se na startu ovogodišnjeg MAGENTA 1 B2B RUN-a očekuje rekordan broj zaposlenika.

Istraživanje provedeno nakon prošlogodišnjeg izdanja pokazalo je da više od 95 posto sudionika poslovno-sportskog događaja MAGENTA 1 B2B RUN smatra da bavljenje sportom poboljšava produktivnost na radnom mjestu te da pozitivno utječe na zadovoljstvo korporativnom kulturom tvrtke u kojoj rade. Pravi primjer tome su i tvrtke koje godinama sudjeluju na ovom popularnom događanju.

"Već tradicionalno HEP-ov tim trčat će splitski MAGENTA 1 B2B RUN koji je izvrsno organiziran. Slobodno mogu reći da naš Split ima najatraktivniju stazu i da očekujem snažnu i brojnu konkurenciju koja je svake godine sve veća. Nadam se da će moji HEP-ovci doći dobro pripremljeni i motivirani da još jednom pokažemo naš timski duh i popnemo se na postolje” - izjavio je Zdravko Jadrijev, kapetan HEP-ovog trkačkog tima.

Očekuje se da će ovogodišnji splitski MAGENTA 1 B2B RUN privući oko 750 sudionika iz više od 50 kompanija, a gotovo trećini sudionika ovo će biti prvi pretrčani kilometri u životu. Tvrtke iz Splitsko-dalmatinske županije, ali i cijele Hrvatske, koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti na službenoj MAGENTA 1 B2B RUN web stranici do 13. travnja. Cijena startnine iznosi 150,00 kn + PDV.

Za sve koji još uvijek dvoje mogu li uspješno pretrčati pet kilometara, ove će godine prvi put biti organiziran i MAGENTA 1 B2B RUN trening kojeg će voditi educirani treneri i trkači-ambasadori. Trening će biti prilagođen za početnike i održat će se 12. travnja u 18 sati kod Sjevernih Marjanskih vrata. Svi zainteresirani sudionici MAGENTA 1 B2B RUN-a su pozvani na besplatno sudjelovanje u ovom sportsko-poslovnom druženju.

Naslovni sponzor događanja je Hrvatski Telekom, kojemu je MAGENTA 1 B2B RUN jedan od najvećih projekata internih komunikacija.

Više informacija o događanju pratite na sljedećem kanalu:
MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 03:21