StoryEditorOCM
Promo arhivTreću godinu za redom

iGlobe jezici – suvremenom nastavom do vrhunskog znanja

Piše PR
22. rujna 2017. - 10:00
1IMG_1088

Treću godinu za redom iGlobe škola stranih jezika svoju misiju pronalazi u obogaćivanju uobičajenih tečaja stranog jezika.

Prema znanstvenim istraživanjima, tržište rada budućnosti kao presudne faktore za zapošljavanje podrazumijeva komunikaciju na stranim jezicima, digitalne kompetencije, kulturnu osviještenost. Našom metodom razvijamo cijeli niz vještina potrebnih za uspješno komuniciranje na stranom jeziku: slušanje, čitanje, pisanje, govor, ne zanemarujući ni standardnu gramatiku, te posebnu kulturu pojedinih zemalja i jezika. Svi naši programi temelje se na referentnom okviru za jezike EU, stupnjevima od A1 do C2, a ujedno vršimo i individualne pripreme za sve međunarodne ispite jezika.

Današnji đaci žive u svijetu proširene stvarnosti i instant informacija, a motivaciju za učenje pronalaze u njima bliskom okruženju. Prva smo škola stranih jezika u Splitu i Dalmaciji koja je to prepoznala i uvela mobilnu tehnologiju u nastavu. iPad u nastavi zapravo je vizija učenja koje nije ograničeno zidovima škole: Skype služi za upoznavanje razreda iz cijelog svijeta, gramatika se ponavlja kroz uzbudljivo online natjecanje, a od pjesmice o životinjama napravili smo hit video koji dijelimo sa školama iz cijelog svijeta. Učenje potiče i suvremeni dizajn učionica gdje uz posebno izrađene klupe i stolice, ravnopravno stoje i kauč i šarene vreće za sjedenje. 

Kako bi naš dizajn nastave i prostora donio i vrhunsko znanje zaslužan je pomno odabran tim iskusnih profesora koji su uspješno savladali Apple-ovu obuku o primjeni suvremene tehnologije u obrazovanju. Okosnicu našeg rada sačinjava individualizirani pristup svakom polazniku koji je moguć jedno kroz rad u malim grupama gdje svatko ima pravno na svojih «5» minuta.

Za svaku dobnu skupinu nudimo ponešto:
- mališi (uzrast od 4 i 5 godina) i predškolci od listopada kreću s engleskom igraonicom.
- grupe đaka u skladu sa svojim rasporedima počeli su nastavu od 18.9.
- za odrasle polaznike ponavljamo posebnu akciju početnog ENGLESKOG I NJEMAČKOG tečaja po cijeni od 1425 kuna na 5 rata od 285 kuna koji kreću u listopadu.

Posjetite nas u Makarskoj 26, zavirite u naše vesele učionice i upoznajte predani tim profesora ili za sve informacije nazovite na 097/6569963, te na www.iglobejezici.eu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:05