StoryEditorOCM

CuddlyNest otvara prvi europski regionalni ured u Hrvatskoj

Piše PR
21. rujna 2017. - 10:00

CuddlyNest, tvrtka sa sjedištem u Chicagu koja nudi oglase iznajmljivanja svih vrsta nekretnina za odmor u najpopularnijim turističkim destinacijama na svijetu, uskoro otvara svoj ured i u Splitu. Jedinstvena mogućnost registracije privatnih otoka, sela, jahti, vila, hostela,kuća, apartmana i soba, od sada će se moći učiniti na kvalitetniji i lakši način.

"Cilj nam je pružiti vlasnicima kuća i imovinskim menadžerima više slobode i izbora za najam njihovih nekretnina, kao i sam pronalazak gostiju”, navodi Andrei Voiculescu Bezić, regionalni menadžer CuddlyNesta. Također je dodao: "Ured u Splitu trebao bi biti otvoren do kraja godine. Odabrana lokacija savršeno se uklapa u viziju tvrtke budući da je Split kao grad, turistički atraktivna destinacija, a Hrvatska korisnicima platforme može ponuditi mnogo"
 
Ideja CuddlyNesta je stvoriti revoluciju na tržištu turizma i dati korisnicima više mogućnosti i kontrolu nad procesom rezervacije. Platforma omogućuje domaćinima i imovinskim menadžerima postavljanje vlastitih naknada za rezervaciju, naznačiti je li njihov prostor prikladan za poslovne sastanke i organizirane događaje, aktivirati "instant rezervacije" tj. Instant booking i komunicirati s gostima na jednostavan i praktičan način. Nema tvrtke koja nudi sve te značajke na jednoj platformi kažu nam iz CuddlyNesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:07