StoryEditorOCM
Promo arhivPrvi iRobot kiosk u Splitu

iRobot Roomba, revolucionarni robotski usisavač stiže u Split

Piše PSD.
1. rujna 2017. - 10:00
iRobot-CCO ST 3-1

Revolucionaran proizvod u održavanju kućanstva stiže u Split u petak, 1. rujna kada se otvara prvi iRobot kiosk u Splitu, na prvom katu City Centra one. Riječ je o robotskom usisavaču Roomba koji u potpunosti samostalno usisava kuću ili stan. Ovaj omiljeni usisavač jednostavan je za rukovanje, ali i vrhunski opremljen, tih i okretan. Pomaže u svakodnevnom održavanju kućanstva na ugodan i neposredan način dok se vi bavite stvarima važnijim od usisavanja. U ovaj uređaj najnovije tehnologije ugrađen je inteligentni navigacijski sustav koji se savršeno prilagođava svakom prostoru zahvaljujući sustavu iAdapt. Roomba provjerava prostor 60 puta u sekundi s 40 načina detekcije, dok ga Dirt Detect tehnologija i zvučni senzori usmjeravaju na čišćenje onih mjesta gdje je to najpotrebnije. Učinkovito i kvalitetno sakupljanja mrvice, prljavštinu i veće čestice sa svih vrsta površina, pa i tepiha. Izuzetno je funkcionalan jer se tijekom usisavanja unutar robotskog usisivača Roomba istovremeno odvijaju tri procesa: rotirajuća bočna četka, dvije suprotno rotirajuće četke i vakuumsko usisavanje. To su samo neke od prednosti korištenja iRobota Roombe, a potpuni doživljaj ovog revolucionarnog proizvoda uvidjet ćete dok putuje do svih uglova vašeg doma. Roomba će učinkovito očistiti vaš dom dok se vi bavite važnijim stvarima u životu.

Osim Roombe u ponudi trgovine biti će i dva vrhunska iRobot proizvoda. Braava je perač podova koji tiho i uspješno čisti tragove prljavštine sa svih vrsta čvrstih podova, te s učinkovitom krpom od mikrovlakana pruža dva načina čišćenja, suho i mokro. Drugi uređaj je Mirra, robotski čistač bazena. Čišćenje bazena nadzire sustav AdaptNautiq koji jamči inteligentno čišćenje s vrhunskim performansama.

"Na našem prodajnom mjestu svi posjetitelji će moći u živo vidjeti rad robota te se uvjeriti u njihove vrhunske performanse. Drago mi je da je konačno došao red i na Split gdje već imamo vjerne kupce, pratioce koji su nestrpljivo čekali dolazak iRobot prezentacijskog kioska. Napomenuo bih da će, naravno, u prodaji biti svi modeli robotskih usisavača kao i potrošnih materijala.“ – izjavio je Ivica Aleksić, voditelj prodaje iRobot trgovine u Splitu.

Spomenimo i da će povodom otvorenja trgovine Roomba 680 biti u ponudi po akcijskoj cijeni od 2.899 kn, kao i model Roomba 866 po cijeni od 3.699 kn. Posjetite iRobot trgovinu i zavirite u svijet inovacija i vrhunskih proizvoda s najnovijom tehnologijom. Robotski usisivači jamče čist dom bez da na čišćenje morate trošiti svoje dragocjeno vrijeme.

Zavirite već sada u svijet inovacija i vrhunskih proizvoda s najnovijom tehnologijom na  www.irobot.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:18