Novosti Hrvatska

utrka za pantovčak

Je li Sanja Musić Milanović spremna za predsjedničku kampanju? Šprajc je pitao je li suprugu dala zeleno svjetlo, evo što je liječnica odgovorila

utrka za pantovčak

O mogućoj predsjedničkoj kandidaturi bivšeg hrvatskog premijera i nekadašnjeg šefa SDP-a Zorana Milanovića špekulira se već dulje vrijeme, no on o tome nije dao nijednu konkretnu javnu izjavu.

U utorak je povodom potpuno druge teme u emisiji RTL Direkt gostovala njegova supruga Sanja Musić Milanović, koja na kraju razgovora nije mogla izbjeći pitanja voditelja Zorana Šprajca o mogućoj kandidaturi njezina muža.

- Jeste li spremni za predsjedničku kampanju?, pitao ju je Šprajc, na što je ona odgovorila: - Ja se bavim kampanjom 'Živjeti zdravo', to je dosta posla.

Na pitanje je li Zoranu Milanoviću dala zeleno svjetlo jer je 'siguran da mora vas pitati', Sanja Musić Milanović je dvaput ponovila: - Mene ne mora pitati, prenosi Jutarnji list.

Podsjetimo, u najnovijoj anketi koju je Promocija plus provela za RTL, Milanović osvaja simpatije 19,8 posto ispitanika. Rejting mu je u odnosu na prethodno istraživanje porastao za oko četiri postotna boda, no i dalje je daleko iza aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koju u najnovijem CRO Demoskopu podržava 34,5 posto ispitanika.

Naslovnica Hrvatska