StoryEditorOCM
Crna kronikaosokolio se

Makarski policajac 'puka skroz', pojavile se nove snimke: 'Skinuo sam, brajo, Juru Radalja s mjesta načelnika i potra u penziju. A onda je došao ovdje da mi slini, još će dobiti i batina'; Na drugoj snimci govori da je spreman baciti sina s prozora

25. rujna 2019. - 12:00

Svako malo pojavi se predstavka protiv pomoćnika načelnika za temeljnu policiju PP-a Makarska Stipe Žige, u kojima se anonimni policajci žale na njegovu bahatost prema podređenima i vulgaran odnos prema nekim kolegicama.

U najnovijoj, trećoj po redu predstavci, govori se da je Stipe Žigo otišao korak dalje i da prijeti premlaćivanjem Jure Radalja, nekadašnjeg načelnika Sektora policije u PU SD koji je otišao u mirovinu, ali da je spreman baciti i svog sina s prozora policijske zgrade.

Svoje tvrdnje u predstavci potkrepljuju i dvjema snimkama (koje imamo u posjedu) na kojima se navodno čuje Žigin glas, gdje sve to govori.

'Dobit će batine'

Na prvoj snimci Žigo o Juri Radalju govori sljedeće: "Skinuo sam Juru Radalja s mjesta načelnika Sektora policije PU splitsko-dalmatinske, ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:41