Novosti Crna kronika

divljanje na trešnjevci

Pogledajte dramatičnu snimku tučnjave dviju navijačkih skupina u Zagrebu: uspaničeni gosti kafića vikali su 'Zovi policiju' dok je maskirana masa nadirala prema vratima

divljanje na trešnjevci

Društvenim mrežama proširile su se snimke sukoba dviju navijačkih skupina na zagrebačkoj Trešnjevci. Na snimci koju donosimo u nastavku vidi se divljanje maskiranih muškaraca koje iz unutrašnjosti kafića snimaju gosti.

Masovna tučnjava u Zagrebu, privedeno 20 osoba: potukle se dvije skupine, jedna se zabarikadirala u kafić, letjeli stolovi, netko zapalio baklju...

Ubrzo se među gostima proširila panika jer su pod bačenim sjedalicama i stolovima počela pucati stakla...

Pema neslužbene informacijama, jedna se skupina maskiranih mlađih muškaraca koji su napali drugu skupinu u obližnjem kafiću na trgu. Mladići zakamuflirani kapuljačama i šalovima zasuli su terasu stolovima i stolicama, dok je druga skupina pobjegla u lokal gdje su se zabarikadirali.

Kako smo obavješteni iz policije, od 15.15 sati  u kratkom vremenu na 192 zaprimili su više poziva građana koji su dojavljivali informacije o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke. Ujedno su prijavili i paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.

Odmah po tim dojavama, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke postupali su na mjestu događaja i do ovog  trenutka priveli ukupno 25 osoba.

 

Naslovnica Crna kronika