Novosti Crna kronika

uzvratio na instagramu

Dinamov igrač demantirao sve navode mlade Osječanke: Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe

 uzvratio na instagramu

Nesvakidašnja optužba koju je mlada Osječanka Iva Bošnjak objavila na svom Instagram profilu u kojem je iznijela teške optužbe na račun igrača Dinama Iyayija Believea Atiemwena prohujala je cijelom Hrvatskom.

Nogometaš Dinama pretukao Osječanku? Djevojka šokirala objavom na Instagramu: 'Nanio mi je ozljede glave, pokušao me ugušiti, policija je sve zabilježila'

Mlada je djevojka javno ispričala kako ju je 23-godišnji Nigerijac fizički napao i kako sve postoji u policijskim zapisnicima.

Iz Dinama se još nisu oglasili u svezi cijelog slučaja. No na Instagramu, u storyiju, svoje je viđenje dao mladi nogometaš koji je demantirao. Dapače, tvrdi da sam djevojkom nema ništa i da nikako nije sudjelovao u bilo kakvom fizičkom napadu. Svoju je objavu napisao na hrvatskom i engleskom jeziku.

- Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objave dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku, i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - objavio je Atiemwen.

Naslovnica Crna kronika