Novosti Crna kronika

prikupljao donacije

Mladi tata koji je izmislio bolest se vratio pa prijetio ljudima zbog komentara na Facebooku: 'Polomit ću ti ruke i noge!'

prikupljao donacije

Tvrdio je da ima leukemiju i putem donacija prikupio čak 212 tisuća kuna za liječenje, no nakon što je raskrinkan u prilogu Provjerenog, Robert Matalin nestao je sa svojom je djevojkom Doris.

Na dan kada je prilog emitiran, svojim bližnjima poslali su fotografije da su odletjeli, rekli su, u Trusku. No, sada kada su se vratili, pojedinci kažu kako im prijete i to zbog upita na društvenim mrežama hoće li dobiti natrag svoje novce.

Mladi tata čija je prijevara razbjesnila Hrvatsku pobjegao s djevojkom i ostavio sina?

„Polomit ću ti ruke i noge, a ti me odi sad prijavi policiji. to ti je moj savjet", sadržaj je poruke koju su Provjerenom ustupili sugovornici koji su zbog straha htjeli ostati anonimni.

Nekima je Matalin imao potrebu i osobno ući u dvorište.

„On se vratio tu s ceste i da bi mi došao na dvorište i onda me pitao kakav je problem u komunikaciji. Prvo sam mislio da je to nekakva šala ili nekakav skeč. Da bi ga pitao u čemu je problem. Pa da kaj mi komentiramo na Facebooku“, ispričao je susjed Mario Čuk.

Naslovnica Crna kronika