Novosti Crna kronika

makljaža na a1

Obračun palicama i bakljama na autocesti: potukli se BBB i Torcida!

makljaža na a1

U srijedu oko 11.20 sati došlo je do masovne tučnjave između pripadnika Torcide i Bad Blue Boysa na odmorištu Zir uz autocestu, javlja zadarski.hr.

Prema informacijama iz ličko-senjske policije u tučnjavi je sudjelovalo nekoliko desetaka osoba, između 30 i 40, ali se još uvijek utvrđuju okolnosti događaja, kao i sudionici.

Navodno su pripadnici BBB- a putovali prema jugu gdje Dinamo igra u Mravincima utakmicu u Hrvatskom kupu, a Torcidaši su išli prema Zagrebu gdje Hajduk u srijedu također u kupu igra protiv Vrapča.

Prema prvim informacijama, nitko od sudionika tučnjave nije zatražio liječničku pomoć, niti je nekome nanesena materijalna šteta. u trenutku dolaska policije na odmorište Zir nije zatečen nitko od sudionika tučnjave. 

Na odmorištu Zir na autocesti A1 oko 11.20 sati potukli su se pripadnici BBB-a i Torcide, javlja .

- Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama - rekla je za 24 sata čitateljica čiji automobil je oštećen prilikom obračuna pripadnika dviju navijačkih skupina.

 

Naslovnica Crna kronika