Novosti Crna kronika

'sporna' pjesma

Frontmen TBF-a usred pravne nebuloze: Saša Antić pozvan na sud iako nema veze sa slučajem, evo kako je sucu objasnio stihove 'moja mater te traži'

'sporna' pjesma

Prava nebuloza pravosuđa dogodila se Saši Antiću, jednome od frontmena TBF-a, kada je nedavno primio poziv na sud zbog pjesme 'Mater'. Saša, kao autor teksta, trebao je svjedočiti i rasvjetliti situaciju u kojoj ne poznaje ni oštećenika, ni optuženika.

Saša iz TBF-a na sudu zbog stihova 'Moja mater te traži': Iskreno, malo mi je muka šaliti se s ovim jer je stvar očito vrlo ozbiljna... Za***ana stvar za jednu pjesmu

Daljnja nebuloza je i ta što glavni akteri priče uopće ne slušaju splitsku grupu, a ako su ikada i čuli 'spornu' pjesmu, nemaju pojma o čemu ona uopće govori. No, stihove su upotrijebili u prijetećoj SMS poruci, pa je sud donio odluku kako rješenje mora donijeti upravo Antić.

Suđenje je održano danas u Virovitici, a iako se Saša Antić nije pojavio, sudac je pročitao njegov pismeni podnesak u kojem je neupućenima pojasnio stihove, prenosi Novi list.

Saša je u svome priopćenju napisao da se radi o 'karikaturizaciji i arhetipu matere koja rješava sve', a pitanje je i postoji li ona uopće ili je simbol nemoći glavnog lika pjesme, kojega je ostavila djevojka.

Naslovnica Crna kronika