Novosti Crna kronika

nesreća na radu

Strašna smrt oca dvoje djece: porezao se motornom pilom i iskrvario

nesreća na radu

Tragična nesreća na radu, u kojoj je život izgubio 52-godišnji Rajko Hlača iz Dražica, dogodila se u Svilnom iznad Rijeke. Muškarac je smrtno stradao nakon što se porezao motornom pilom, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti iskrvarenje, piše Novi list.

Velika tragedija dogodila se na šumskom predjelu oko 11.30 sati u četvrtak, u trenucima dok je Hlača obavljao radne zadaće kao djelatnik Hrvatskih šuma. Nažalost, prilikom rezanja drva posjekao se motornom pilom. O teškoj nesreći alarmirana je i Hitna pomoć, ali se, nažalost, više ništa nije dalo učiniti za spas njegovog života.

- Prestrašno je to što se dogodilo... Rajko je iza sebe ostavio dva sina i suprugu. Jako dugo sam ga poznavala i duboko me potresla njegova tragična smrt – konstatirala je jučer jedna mještanka Dražica.

 - Nesreća se, koliko sam čula, dogodila dok su rušili boriće u Svilnom. Rajko je bio veliki profesionalac i ne mogu vjerovati da se ovako nešto dogodilo - konstatirala je utučena sumještanka tragično stradalog, piše Novi list.

Naslovnica Crna kronika