Novosti Crna kronika

tek izišao iz zatvora

Zloglasni Mile Mesar i ranije je petljao s marihuanom, a u bogatom kriminalnom dosjeu ima čak i držanje robova; Pogledajte što je policija jutros zaplijenila u njegovoj kući

tek izišao iz zatvora

Milivoj Utrobičić (45) zvani Mile Mesar i njegov 21-godišnji sin Stjepan Utrobičić uhićeni su sa 21 kilogram i 780 grama marihuane namijenjene daljnoj prodaji.

Sve je počelo kada su otac i sin u srijedu oko podne zaustavljeni na cesti u Baškoj Vodi u vozilu golf šestica s kojim je upravljao Mile Mesar, dok je sin sjedio na mjestu suvozača, a prema svemu sudeći svemu je prethodila - dojava policiji.

Mile Mesar i njegov sin 'pali' s 21 kilogramom 'trave'! Policajci su imali dojavu, u kući su imali što vidjeti...

Kada u golfu nije nađeno ništa, temeljem naloga suda pretresli su kuću Mile Mesara u Slimenu gdje je osim marihuane spakirane u trideset paketa još pronađen i pištolj češka zbrojovka 85B call 9 mm i šest metaka.

Otac i i sin se nalaze kod pritvorskog nadzornika, a tijekom dana će biti dovedeni i na državno odvjetništvo gdje će iznijeti svoju obranu. Prijavljeni su zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U Hercegovini uhićen Mile Mesar: je li ovo konačni kraj zloglasnog Makaranina čija su nedjela šokirala Dalmaciju?​

Pištolj je u vlasništvu Mile Mesara, a ne njegovog sina te je je zbog ilegalnog posjedovanja pištolja podnijet i optužni prijedlog sukladno Zakonu o oružju.

Ovo je zloglasni Mile Mesar, čovjek osumnjičen za držanje robova: prijeti mu istražni zatvor, no uspješno ga izbjegava jer je - na službenom putu​
Doznali smo da je Mile Mesar nedavno izišao iz zatvora i da se nije dugo skrasio na miru nego je krenuo u novu akciju.

Mile Mesar, žena i kolega Makarane otrovali trihinelom, a Mile tvrdi: Ja se uopće ne bavim mesom

Mile Mesar je već u dva navrata prije ovog najnovijeg uhićenja petljao sa marihuanom i to kada je u veljači 2015 godine završio u zatvoru zbog šverca 8 kilograma iz BiH, koja je nađena nedaleko od njegovog imanja u Slimenu kod Omiša, a tada mu se stavljalo na teret i da je odgovoran za dopremu pet kilograma marihuane s kraja 2014 godine.

Mile Mesar i suradnici na ‘travi’ bi zaradili 400.000 kuna​
To je, međutim, tek dio kriminalne prošlosti zloglasnog mesara sa Slimena, naime već je do sada prijavljivan za ilegalnu trgovinu stokom i mesom, za utaju poreza, za dvije pljačke mjenjačnica u Baškoj Vodi te šverc auta iz Njemačke, a u više navrata istraživan je i prijavljivan zbog trgovine ljudima, odnosno držanja "robova" na svom imanju.

Naslovnica Crna kronika