Novosti Crna kronika

FORENZIČKI PREGLED

Roditelji nesretne Francuskinje čije su kosti pronađene kod Ogulina traže obdukciju u svojoj zemlji: 'Sumnjamo da je ubijena, sve govori da se radilo o zločinu'

FORENZIČKI PREGLED

Roditelji Francuskinje čiji su posmrtni ostaci pronađeni na karlovačkom području sumnjaju da je njihova kćer ubijena te traže da se obdukcija napravi u njihovoj zemlji, prenosi Dnevnik.hr.

Nakon što je stigla potvrda da posmrtni ostaci pronađeni u Tržiću Tounjskom pripadaju nestaloj Francuskinji Anne-Cecile Pinel u njenoj zemlji sumnjaju da je djevojka ubijena.

Na ostacima tijela djevojke iz Francuske jasno su vidljive tjelesne ozljede: lubanja je razbijena na sljepoočnici

Sve je više nelogičnosti oko tragične smrti 23-godišnjakinje: je li moguće da je netko tijelo izbacio na brdo nakon što je područje već pretraženo?

Roditelji nestale Francuskinje: Uvjereni smo da pronađene kosti pripadaju našoj Anne-Cecile, previše je podudarnosti. Sada imamo samo jedan cilj...

Zbog toga je odvjetnica obitelji Corinne Herrman zatražila da se obdukcija provede i u Francuskoj, prenosi Dnevnik izjavu koju je dala za Le Dauphine.

"Sve informacije koje imamo idu prema tome da se radi o zločinu", rekla je Herrman i dodala da čekaju odluku francuskih vlasti od kojih je zatražila da se kod njih napravi forenzički pregled.

Anne-Cecile Pinel nestala je u srpnju 2014. tijekom psihodeličnog festivala Momento Demento u obližnjem Tržiću Primišljanskom.

Njezine kosti pronašli su šestorica lovaca LD Srnjak iz Tounja u mjestu Tržić Tounjski te obavijestili policiju iz Ogulina, a uskoro je DNA analiza potvrdila da se radi o nestaloj Anne-Cecile.

Naslovnica Crna kronika