Novosti Crna kronika

potraga za tinejdžerima

U Zagrebu nestalo dvoje maloljetnika: 'Otišli su 31. listopada, a od 5. studenog gubimo svaki kontakt s njima. Oboje su u teškom zdravstvenom stanju'

 potraga za tinejdžerima

U Zagrebu je nestalo dvoje maloljetnika. Maja Rozalija Gusić i Emir Mašić prijavljeni su kao nestali u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, javlja N1.

Emir (rođen 2000. godine) je nestao 28.10., a Maja Rozalija (rođena 2000. godine) 30.10., navodi se u Nacionalnoj evidenciji.

O nestanku se na Facebooku oglasila i obitelj djevojke.

'Dragi prijatelji, rodbino i svi koji poznajete Maju i Emira, molim vas da nam pomognete pronaći ih što prije. Svaka minuta nam je kao godina i svaka informacija nam jako važna i dobro došla', piše o objavi te se navodi kako se dvoje mladih 31. listopada udaljilo s adrese u Zagrebu u nepoznatom smjeru, a od 5. studenog gubi se svaki kontakt s njima.

'Oboje su u teškom zdravstvenom stanju', navodi se u objavio obitelji nestale djevojke.U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija moli da o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili da nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Naslovnica Crna kronika