StoryEditorOCM
Crna kronikadvaput platili - u kunama i masnicama

BBB-ovci: Digni rampu, ubit će nas; HAC-ovka: Prvo platite cestarinu

18. ožujka 2016. - 10:40
Split, 010709. Reportaza sa autoputa od Splita prema Zagvozdu gdje su u posljednje vrijeme zaredali slucajevi u kojima neoprezni vozaci voze u suprotnom smjeru. Ukrajinski vozac sa svojim djipom je promasio izlaz za Zagvoz (na 426 km od Zagreba), te je potom izvrsio polukruzno okretanje i vozio u suprotnom smjeru. Nakon sto je shvatio pogresku zaustavio se u zaustavnom traku. Foto: Nikola Vilic/CROPIX SPECIJAL JUTARNJI LIST

Pet navijača zagrebačkog Dinama napadnuto je u srijedu navečer oko 21.35 sati kod naplatnih kućica na autocesti A1 u Zagvozdu, na povratku sa splitskog derbija između Hajduka i Dinama.

Štura je to vijest, kakvih ne manjka kad su u pitanju okršaji povezani s nogometnim huliganstvom, ali iza ove se kriju i apsurdne okolnosti. Napadu je, naime, prethodila prava drama na autocesti, odnosno na dionici između Šestanovca i Zagvozda, u Zabiokovlju, kada je iz kolone četiriju vozila ispred škode s dinamovcima, mostarskih registracijskih oznaka, iskrsnuo BMW makarskih registracijskih oznaka, koji je nakon naglog skretanja u njihovu traku pokušavao izgurati s ceste škodu, udarivši bočnim dijelom u njezin bok. U škodi su bili Dinamovi navijači.

Vozač škode, mladić iz Mostara (24), st...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:03