Novosti Crna kronika

Majka troje djece pljačkala banke plastičnim revolverom

Majka troje djece osumnjičena je da je od lipnja do sredine rujna u Zagrebu iz nekoliko banka, kladionice i kioska opljačkala 90 tisuća kuna, a pri posljednjem 'upadu' u banku uhvatio je zaštitar i predao policiji.

Dosad nije bila poznata kao pljačkašica, ali je u čak tri navrata bila žrtva razbojnika jer je radila u kladionici.

Osumnjičena 34-godišnjakinja s područja Jastrebarskog u pljačkaške pohode odlazila je naoružana plastičnim revolverom, zamaskirana sunčanim naočalama i šilt kapom, izvijestila je policija. Nakon razbojstava je bježala tramvajem i zatim se skrivala u stanu u Zagrebu koji joj je na korištenje dala poznanica.

Razbojnica je uhvaćena 14. rujna u pljački Croatia banke u Šubićevoj ulici, a terete ju i za pljačku poslovnica Banco Popolare 20. kolovoza u Savskoj i Imex banke 6. srpnja u Franskopanskoj ulici. Osumnjičena je i da je 'orobila' kladionicu Super sport na Barčevom trgu i kiosk u Sigetu.

Poznanica koja joj je ustupila stan, ali ni članovi obitelji nisu znali za njene kriminalne aktivnosti, iako je opljačkani novac navodno trošila na 'kuću', dugove, djecu i supruga.

Policija nije objavila njezin identitet, no na sudu koji joj je odredio jednomjesečni istražni zatvor se doznaje da je riječ o Suzani Dražić koja je priznala svoja nedjela.>

(H)

Naslovnica Crna kronika