StoryEditorOCM
Biznisupoznajte denija srdoča

Prije pet godina odustao je od fakulteta elektrotehnike i za kuhara se prekvalificirao u Splitu, danas je najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom

7. travnja 2019. - 15:21

Gotovo pa nema šanse da ćete do restorana "Draga di Lovrana" doći slučajno. Čak i kad u ovu kvarnersku gastronomsku instituciju idete planski, preporučujemo korištenje navigacijskog sustava jer od skretanja u Lovranu do konačnog odredišta čeka vas petnaestak minuta oprezne vožnje zavojitom cestom.

No trud uložen u dolazak višestruko se isplati odmah nakon izlaska iz automobila, jer zgrada hotela u kojoj se nalazi restoran zadržala je austrougarski šarm iz 1909. godine, kad je izgrađena, a dramatična pozicija na 388 metara nadmorske visine na obroncima Učke, s otvorenim pogledom na more i otoke Krk i Cres, zaista oduzima dah.

Prizor je to koji zasigurno nije ravnodušnima ostavio ni inspektore Michelinova vodiča, koji su prije mjesec dana ovom restoranu dodijelili jednu zv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 17:38