StoryEditorOCM
Biznispriča o uspjehu

Kako je ideja splitskog studenta postala ozbiljan biznis: sve je počelo kad je stigla narudžba iz obližnjeg kafića, a njegov tim danas ima čak 50.000 korisnika

21. veljače 2019. - 18:44
Ekipa koja stoji iza servisa dobartek.hr

Kad je 2013. bio na završnoj godini studija računarstva na splitskom FESB-u, Nebojša Veron došao je na ideju o pokretanju servisa za naručivanje hrane preko interneta – "dobartek".

Prijateljica ga je povezala s vlasnikom fast fooda "Ketchup" koji je želio napraviti sustav za naručivanje hrane preko interneta, a kako se već bavio razvojem softvera, najčešće po željama naručitelja, pomislio je zašto ne bi pokušao napraviti i nešto više od tek još jednog softvera po narudžbi klijenta. Razmišljao je zašto ne bi napravio servis za online naručivanje hrane koji bi koristio ne samo taj fast food već i drugi restorani.

Ideja je prerasla u studentski startup, a s vremenom se projekt dodatno razvijao i rastao. Danas u svojoj ponudi ima stotinjak restorana i više od 50.000...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 09:04