StoryEditorOCM
ŽivotSTRAŠNI DOGAĐAJI

‘Živio je s ljubavnicama i financirao ih, a ja mu sad mijenjam pelene!‘: tragedije gospođe iz Rijeke koja se udala u BiH

Piše MOZAIK SD
15. svibnja 2024. - 14:36

Dokaz da život nekome zaista servira nevjerojatni niz tragedija priča je o obitelji Kendić-Mujakić, kojoj je jedna nesreća promijenila život iz korijena, koji je i ranije bio ispunjen nesrećom. A danas je ipak dobro.

Naime, Enes Mujakić i Arifa Kendić-Mujakić, koji žive u Bosni i Hercegovini do 2007. godine imali su uobičajen život, dobili su dvoje djece, pristojno živjeli. Arifa je počela otkrivati da njen muž živi "višestruki" život, te da ima bezbroj ljubavnica koje su joj čak počele dolaziti na vrata, piše stil.kurir.rs.

- Vraćam se iz Rijeke kući i čujem kako čovjek što drži blizu kafić govori: "Njegova žena je jako ljuta, ako čuje za tebe, gotova si!", a ona viče: "Ljuta sam i ja!". Prilazi mi i kaže mi da je Enesova ljubavnica, te da je živjela s njim. A ja joj bijesna uzvratim: "Aaaa, vi ste jedna od onih njegovih ku*vi. Evo sad će on još malo doći kući iz bolnice, pa dođi i ti, on nosi pelene, pa mu peri gu*icu. Ako si živjela sa njim, znači da te je i financirao. I da ti kažem, nisi jedina!"

Arifa za svog supruga kaže da "nije bio osobito lijep muškarac, ali je imao novca i žene su letjele za njim".

Nesreća koja je sve okrenula

Enes je godinama varao ženu i živio lagodnim životom, a onda je doživio nesreću. Pao je sa zgrade, s visine od devet metara.

- Kad sam ga vidjela, bio je neprepoznatljiv. Gledala sam kako ga tri puta oživljavaju elektrošokovima. Koliko mi je srce lupalo, počelo me gušiti. Prije toga sam već bila odlučila da ću ga ostaviti, ali u tome svemu nisam mogla misliti na razvod.

image

Enes Mujakić

Screenshot Youtube/tatabrada.tv

- Slomio je šest rebara, imao potres bubrega, slomljenu vilicu, ma 14 dijagnoza je imao. I tu nije bio kraj. E, sad, glava je pretrpjela najveće ozlijede. I zbog njih još nije završen sudski postupak. Liječnici kažu da takav prijelom lubanje nije mogao nastati samo od pada, već da je prije toga udaren nečim - priča Arifa za stil.kurir.rs.

Sin ispao iz vlaka

No za Arifu tu nije bio kraj životnim dramama. Prilikom putovanja vlakom, dogodila se nova nesreća u kojoj su za dlaku izbjegli smrt.

- Izlazili smo iz vlaka koji je stao, pa krenuo. Kako je krenuo, moj sin je ispao, a ja sam skočila za njim. Gledala sam ga kako leži na šinama. Neurokirurg mi je rekao da se s nečim ovakvim još nije susreo, da je netko tako ispao, a da nije ostao invalid - priča ova gospođa pred kamerama.

image

Enes Mujakić i supruga Arifa

Screenshot Youtube/tatabrada.tv

Nakon niza nesreća i životnih razočaranja, Arifa kaže da se pomirila sa svime i da joj je sad najbitnija činjenica da joj se muž oporavlja.

- Bitno mi je da se on oporavlja, da ide kako treba. Bog određuje u kom pravcu će šta ići i kako će biti. Što su nam sve radili, što su mi radili s djecom, zlostavljali ih. Ja sam sina morala ispisati iz srednje škole.

Arifa je ispričala da, premda obitelj i dalje ima traume, ostaje zajedno.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 07:01