StoryEditorOCM
ŽivotZABAVAAAA

Zabavite se i zaigrajte s Dalmalandom ovog vikenda - sudjelujte u Igrama bez granica!

Piše PROMO
10. svibnja 2023. - 15:15

Čekaju vas urnebesni izazovi prikladni za svaku dob, gdje ćete uživati u smišljanju taktika, okupljanju momčadi i bodrenju te naučiti jednako poštovati poraz i pobjedu. Ne zaboravite poraditi na svojoj kondiciji na vrijeme – jer ove igre zahtijevaju i spretnost i snagu!

Povedite obitelj, svoju ekipu ili partnera, jer svi možete sudjelovati u najzabavnijim igrama u Dalmaciji – odmah nadomak Biograda na Moru!

Zarotirajte se uz to na super adrenalinskom čekiću Tornadu, prohujajte kroz plave šine na jadranskom brzincu Big Blueu ili uhvatite opasne svemirske zavoje na crvenim tračnicama Aliena. Pljusnite u bazen i okružite se tisućama mjehurića na jurećem brodu – Atlantisu!

image
Filip Brala/

Istražite čudesan svijet dinosaura u posebnim autićima, okusite divlju stranu parka i veselu zabavu na Divljem zapadu ili zaplovite brodovima u zabavnom piratskom zaljevu.

Čarolija Dalmalanda leži upravo u tome da na jednom mjestu možete uskakati u razne pustolovine, kako vi i vaši najdraži to zaželite. S mora na prerije, pa u Jurski park, a onda u svemirske šine, dok pritom možete napraviti najbolje fotografije s tematskim čuvarima atrakcija. Strašni Alien i ekipa malih zelenih, dino jaja i dino ekipa, western kulisa ili kapetan Sparrow uz Piratski zaljev – svi oni dio su priče iz srca Dalmacije.

image
Filip Brala/

Zabava kreće već od 14 sati, kada možete uroniti u popularnu pjenu i plesati okruženi sapunicom. Nakon toga kreće pravi maraton zabavnih igara i natjecanja. Nakon igara slijedi tombola, jer kao što znate – svaka ulaznica je ujedno i ticket za tombolu koji nekome može donijeti i nagradu.

Zato skupite ekipu i krenite u Biograd na Moru – u centar zabave za sve uzraste, gdje pustolovine i igre nemaju granica!

image
Filip Brala/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:04