StoryEditorOCM
ŽivotUZ JYSK ZNAČAJNO OLAKŠAJTE OPREMANJE VAŠE OAZE NA OTVORENOM

Vrtni namještaj za uživanje od jutra do mraka

Piše PROMO
26. travnja 2023. - 00:00

Zeleni vrtovi, prostrane terase ili manji, ali ugodni balkoni, u toplijim mjesecima postaju središnja mjesta za druženje, a posebno su važna ako se bavite turizmom. Upravo su lijepi i privlačni vanjski prostori jedna od ključnih stavki kojima na prvi pogled možete privući nove goste, ali se i pobrinuti da vam se stari ponovno vrate.

Roštiljanje u vrtu, koktel druženje na terasi ili čitanje knjige na udobnoj ležaljci gostima će sigurno ostati u lijepom sjećanju, stoga iskoristite sav potencijal vašeg vanjskog prostora i stvorite neodoljivu zonu za odmor i uživanje.

Pri uređenju vanjskog prostora, najviše pažnje posvetite odabiru kvalitetnog vrtnog namještaja, koji će trajati godinama i vašim gostima pružiti maksimalnu udobnost. JYSK uz veliki asortiman vrtnog namještaja, ima i odlične ponude za iznajmljivače, koje vam mogu značajno olakšati opremanje vaše oaze na otvorenom. Neovisno o tome uređujete li balkon ili prostrani vrt, odlučite se za multifunkcionalne i praktične komade namještaja, koji će vam odlično služiti u različitim prigodama.

JUTARNJA ZEN OAZA

Jutro je stvoreno za uživanje u malim ritualima pa gostima osigurajte udoban kutak u kojem mogu započeti dan na najbolji način. Za stvaranje ugodne atmosfere na balkonu, bit će vam dovoljni lounge naslonjači i mali stol, dok u veći prostor možete smjestiti vrtnu garnituru za cijelu obitelj ili grupu prijatelja.

Pri odabiru vrtne garniture, pokušajte pronaći onu koja će stilski odgovarati vašem interijeru kako bi zajedno činili skladnu i privlačnu cjelinu. Također obratite pažnju na njezin materijal i održavanje te se odlučite za model koji vam neće oduzimati previše vremena. Većina JYSK garnitura izrađena je od umjetnog drva, ratana i aluminija, koji gotovo da i ne zahtijevaju održavanje te su otporni na vremenske uvjete, što značajno olakšava brigu o njima.

VRIJEME RUČKA

Roštiljanje i ručanje na svježem svježem zraku neke su od naljepših ljetnih aktivnosti, a uz udobne stolice i vrtni stol, vjerojatno će potrajati satima. Oblik i dimenzije stola prilagodite vašem prostoru i pobrinite se da uz njih ostane dovoljno mjesta za prolaz i nesmetano kretanje.

Pravokutni vrtni stol moći će primiti puno gostiju, dok će okrugli biti odličan izbor za manje terase ili balkone. I u najmanjim prostorima, moguće je pronaći način za uživanje u ukusnim specijalitetima, a jedno od najboljih rješenja je sklopivi stolić, koji neće zauzimati previše mjesta. Kako bi goste zaštitili od jakog sunca u vrijeme ručka, opremite svoju terasu suncobranom ili tendom koji će stvoriti hlad gdje god bude potrebno.

VEČERNJE KOKTEL DRUŽENJE

Terase i vrtovi posebno su čarobni u večernjim satima, kad je pravo vrijeme za opuštanje nakon dugog dana. Za stvaranje party atmosfere na otvorenom nije potrebno puno – stolić s kotačima može poslužiti kao prijenosni šank za ukusne zalogaje i pića, a ležerne lampice pobrinut će se za romantični ugođaj zu dozu luksuza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:41