StoryEditor
ŽivotKad bi naša neku...

Žena ga je varala dok je radio, pa sad traži novu ljubav. ‘Neće se u mene polomit! More samo nokte lakirat‘, kaže vrijedni dalmatinski stočar

2. veljače 2020. - 09:21
Jure Mišković/Hanza Media

- Nema cura u mom kraju, sve se poudale. Shvatio sam, nema druge nego tražit ženu priko televizije – vedro će 32-godišnji Ivica Jurjević iz Tinja, mjesta udaljenog 11 kilometara od Biograda na Moru, jedan od kandidata nadolazećih, novih epizoda RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", kojemu za sreću treba samo jedno – supruga koja će voljeti njega i dvoje mu djece iz prvoga braka.

Jedan od aktualnih junaka "Ljubavi na selu" čije emitiranje počinje 9. veljače, veliki je veseljak, poput Gorana Žige iz sinjskih Lučana (gledatelji su ga upoznali u jednoj od proteklih sezona popularne dokumentarne sapunice), a ujedno i vrijedni stočar i poljoprivrednik, zaposlen u zadarskoj Teretnoj luci Gaženica. Dva posla i dvoje djece, jedino mu još nedostaje ženska ruka...

- Žena koja dođe kod mene ne mora ništa radit. More samo nokte lakirat. Ništa drugo. I ručak spremit. I robu oprat. Štogod se vanka kuće radi, to ja obavim sam. Ne mora ona ni oko blaga ni u polje. Jedino, ako sam ja u polju da mi doveze auto, a drugo vrati kući. I to je to. Ako hoće... Neće se u mene polomit'?! Ma oće vraga, zato san sve ovo i reka. Samo nek dođe – titra Ivici osmijeh na licu na spomen ženskoga roda.

Razveo se nakon šest godina bračnog života i od tada nije bio u vezi, pa se danas nada kako će u emisiji "Ljubav je na selu" pronaći temperamentnu i vatrenu crnku s kojom bi proveo život. Volio bi, otkriva, da je ljepuškasta, srednje građe... I ne smije biti brbljava, a mora prihvatiti i njegovo dvoje djece starosne dobi 6,5 i 3,5 godine.

- Od razvoda je prošlo dvije godine. Nisam imao sreće... Bivša supruga je dovodila druge muškarce kući dok sam radio. Dica su jedno vrime bila kod nje dok ih socijalna radnica nije dodijelila meni. I bolje da je tako.... Starije će najesen u školu. Volio bi imat još dice, samo kad bi naša neku... - zamišljeno će Ivica suzdržano uzvraćajući na upit je li nakon razvoda nešto pokušavao učiniti po tom pitanju.

- Sad ćemo, kad krene emisija, vidit šta će bit – tajanstveno će, pa se nadovezuje s pričom o svom svakodnevnom životnom ritmu kako bi potencijalna buduća znala što je čeka.

- Znači - luka, stoka, čak nekad i Lika. U Liki budu krave, kod kuma Stanka Birčića. I dvoje dice. Kako sve stižem?! Mater dicu, ja blago i posal. A čoban ovce. Ako ja radim čoban uvečer poviri i krave. I to je to. Ne radin baš puno polje, samo iman nešto kukuruza i žita što mi triba za stoku – veli Ivica pojašnjavajući kako mu je, da bi sve stigao, ipak trebao još jedan par muških ruku, pa je zaposlio pastira.

- Ma ima van u mene svega... Nešto manje od 200 ovaca. Iman i 15 krava. Lakše mi je s njima, za ovcaman triba ići, a krave di stavši, tu su. I nek diple... - smije se Ivica. Veseljak iz Tinja nakon povratka s posla iz teretne luke dan uglavnom provodi na svom imanju brinući se o životinjama, a kad poželi predahnuti ode s prijateljima na pivo, kavu ili, kako kaže, organiziraju druženja. Sebe opisuje kao dobru osoba, uvijek veselu i pristojnu, posebno prema ženama što će, vjeruje, imati priliku i pokazati u "Ljubavi na selu".

- Bit će in dobro ako dođu kod mene – obećava simpatični Ivica, kojega su na prijavu u dvanaestu sezonu "LJNS" nagovorili prijatelji.

- Gleda san show i prethodnih sezona. Vako nekad bi bacija oko... Zato san se i prijavija – prostodušno će Ivica uz smijeh poručujući budućoj odabranici kako će, uz sve gore navedeno, ići "malo i u sijeno". Nije tajna – volio bi, kaže, imati još dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 05:18