StoryEditor
Životmini junak

Video koji je osvojio internet: impresivna reakcija i nevjerojatna snaga ovog dvogodišnjaka zapanjili su svijet

Piše M.Me./PSD
3. siječnja 2017. - 12:41
download

Da junaci dolaze u svim veličinama, ali i svim dobima, zorno prikazuje video koji je poslijednjih dana planuo na društvenim mrežama.

Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff igrali su se u dječjoj sobi u svom domu u Utahu, SAD, kad se odjednom na Brocka srušila teška komoda. Bowdy nije paničario već je pokušavao pronaći način da oslobodi uplakanog brata ispod masivnog komada namještaja, što mu je naposljetku nekim čudom i uspjelo, piše Daily Mail.

Incident su zabilježile sigurnosne kamere postavljene u sobi u kojoj nije bilo roditelja u tom trenutku, a video je na svom Facebook profilu podijelio je otac dječaka Ricky uz poruku:

- Oklijevao sam da ovo objavim. Ali sada smatram da će pomoći pri podizanju svijesti javnosti te da će ljudi svjedočiti nečem nevjerojatnom. Zahvalni smo zbog povezanosti koju ova braća dijele. Znamo da Bowdy nije bio sam dok je pomicao komodu s Brocka. Osjećamo se blagoslovljenim što je sve završilo dobro. Molimo vas, pobrinite se da su vam komode i ormari pričvršćeni za zid i podijelite ovu objavu – napisao je.

Impresivna reakcija i hladnokrvnost ovog dvogodišnjaka koji je uspio izvući brata zadivila je svijet, a video se brzinom munje proširio internetom.

 

 

#NAMJEŠTAJ#BLIZANCI#DJEČJE NEZGODE

Izdvojeno

08. srpanj 2020 17:15