StoryEditor
ŽivotMladi Poljak žestoko ogladnio pa otuđio teretno vozilo

Ukrao kamion jer se uželio hamburgera

Piše PSD.
14. ožujka 2008. - 18:18

Zov želuca ponekad nadjača glas razuma
Jedan je mladi Poljak u petak ukrao kamion da bi se u njemu odvezao do obližnje zalogajnice u kojoj je želio kupiti hamburger, izvijestila je u petak lokalna policija.

- Vozač kamiona koji je prevozio namještaj izašao je na trenutak iz kamiona ostavivši u njemu ključeve. Sebastian K., koji je u tom trenutku silno poželio pojesti hamburger, iskoristio je priliku, sjeo u kamion, upalio motor i s njim se odvezao do obližnje benzinske postaje, gdje prodaju hamburgere - objasnila je glasnogovornica policije Anna Siwek.

24-godišnji kradljivac, koji nije navikao voziti kamione, nakon nekoliko prijeđenih kilometara s vozilom je sletio s ceste u obližnje blato. U međuvremenu je vozač kamiona obavijestio policiju koja je ušla u trag mladiću. On je u tom trenutku zajedno sa stanovnicima obližnjeg sela, iz blata, uz pomoć traktora pokušavao izvući kamion.

S obzirom da su mladiću u krvi ustanovljena 2 promila alkohola, zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i krađe kamiona prijeti mu kazna zatvora u trajanju od pet godina.

                                                                                                                                            (H)

Izdvojeno