StoryEditor
Život‘ovo ruši sve‘

U jeku "Megxita" Meghan ispija čaj, Harryju nude posao, a na internetu opet kruži snimka vojvotkinje koja u zavodljivom izdanju grilla

Piše M.Dr.
15. siječnja 2020. - 23:59
AFP

Meghan Markle u Kanadi ne skida osmijeh s lica. Jučer su je prvi put vidjeli u javnosti nakon što su obznanili odlazak.

Posjetila je ženski krizni centar 'Downtown Eastside' u Vancouveru te je ispijala čaj s ženama, a kako pišu britanski mediji, 'blistala' je od sreće. Kasnije su je fotografi 'uhvatili' kako se ukrcava u avion s Vancouvera. Osmomjesečnog sina Archieja nitko nije vidio. Harry je pak još uvijek u Velikoj Britaniji i odrađuje postojeće kraljevske dužnosti. 

'Ako tražiš posao, imamo krunu za tebe - poručili su pak princu Harryju iz američkog Burger Kinga.

'Doznali smo da se vojvoda i vojvotkinja planiraju odreći kraljevskih dužnosti i radit će da postanu financijski neovisni. Budite poput tisuća ljudi i napravite svoje prve korake u svijet posla s nama. Znate da će vam kruna pristajati savršeno. Također, nakon godina života kao vojvode, vrijeme je da počnete jesti kao kraljevi'- napisali su.

Naravno, nije trebalo dugo da njihov marketinški trik postane viralan, a oduševljeni komentatori pisali su kako su definitivno 'pobijedili internet'.

S obzirom da su njih dvoje pod povećalom javnosti posljednje vrijeme, sada su isplivale stare snimke Meghan Markle iz 2013. godine na kojemu je vidljivo kako zavodljiva Meghan peče burger

Snimka je postala aktualna, kruži društvenim mrežama, a komentatori posebno upozoravaju kako se Meghan predstavlja kao feministica i vegetarijanka. 

No ova snimka ruši sve što je ikada Meghan rekla na tu temu. 

#MEGHAN MARKLE

Izdvojeno