StoryEditor
Životurbana scena

Tony i Nikola bude kreativni duh u svakom pojedincu: ‘Ritam Infection‘ je pilot projekt na tragu svjetskih poznatih glazbenih kanala

Piše R.R.
16. rujna 2020. - 20:43
Novi pilot projekt na tragu svjetskih poznatih kanala i urbane scenePrivatni album

Ritam Infection je nova emisija glazbeno - kulturnog sadržaja, nastala kao pilot projekt za vrijeme Covid-19 pandemije u travnju 2020. Autori emisije su Tony Marasović i Nikola Janjić koji su se upoznali na terenima lokalnih televizijskih kuća. Inspiracija je došla od svjetskih poznatih kanala uz neke izmjene i modifikacije.

U prvoj sezoni naglasak je na house glazbi sa techno, deep i groove podžanrovima. U svakoj epizodi, kroz intervju i glazbeni set, upoznajemo po jednog izvođača. Epizode se razlikuju i po atraktivnim lokacijama koje su specifične za ovo podneblje. Lokaliteti su raspoređeni od prirodnih okruženja poput planinskih vrhova i kanjona, pa sve do urbane arhitekture grada Splita.

Osim samih izvođača, koji su glavni fokus, postoje mnogi protagonisti iz umjetnosti i sporta koji su u sinergiji sa glazbom pokazali svoje vještine i sposobnosti. Izvođači dolaze sa lokalne undeground scene a nastupali su na mnogim rave partyjima, festivalima i klubovima.

Emisija je koncipirana na temelju ljubavi prema glazbi i rave pokretu, a za cilj ima probuditi kreativni duh u svakom pojedincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 20:44