StoryEditor

Tarik spustio zastor na emisiju "Tko želi biti milijunaš"

Piše PSD.
3. lipnja 2010. - 23:31
Nakon sedam sezona emitiranja popularnog kviza 'Tko želi biti milijunaš' prikazana je  posljednja emisija. Vjerni gledatelji posljednji su put vidjeli Tarika Filipovića u ulozi karizmatičnog i duhovitog voditelja 'Milijunaša'. Tarik je nekolicinu puta tijekom emisije naglasio da se radi o posljednjoj, pa je poželio od natjecatelja da naprave nešto revolucionarno za kraj.

Iako ne revolucionaran, novčani iznos od 250.000 kuna ipak je visok, a osvojila ga je mlada natjecateljica Vida Starčević i time udovoljila Tarikovoj želji. Natjecateljica je odustala na pitanju za pola milijuna kuna, što je ujedno i posljednje pitanje 'Milijunaša'. Ono je glasilo: 'Gruša je kruška, a što je kružka ako gavariš po ruski? Ponuđeni odgovori bili su vrh, vrt, vrč i vrv'. Nakon odustajanja natjecateljica je pogodila da je riječ o vrču, no nije se željela kockati. Tarik je natjecateljicu ispratio osmijehom na licu i riječima 'Da sam tražio scenarij za kraj, ne bi mogao biti bolji'.

Iako je, kako je rekao pred kamerama, dugo razmišljao što reći na samom kraju, Tarik je ipak bio spontan i iskreno pozdravio sve suradnike i prijatelje, zahvalio vjernoj publici i gledateljima, posebno svojim roditeljima koji nisu propustili niti jednog Milijunaša. 'Ovih sedam godina, odnosno nešto više, bio je predivan period mog, ne samo poslovnog nego mog života općenito. Hvala vam svima od srca. Ovo nije zbogom nego doviđenja, dragi moji'.

A. REIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2021 12:33