StoryEditorOCM
Živothumanitarna akcija

Stomatološka klinika DENTECH i udruga HELP udružuju snage u prikupljanju sredstava za djevojku Mašu

Piše promo
14. lipnja 2023. - 01:00

U sklopu humanitarne akcije “Svi za Mašu”, u suradnji s udrugom HELP, stomatološka klinika DENTECH organizira dan otvorenih vrata sa svrhom prikupljanja pomoći za 30-godišnju djevojku Mašu, pri čemu će klinika nuditi svoje usluge po simboličnim cijenama i sav prihod će biti usmjeren na račun za Mašino liječenje.

Svrha ove akcije je prikupljanje sredstava za predoperacijski tretman, liječenje, postoperacijski tretman, medicinski krevet i invalidska kolica za Mašu. Dio akcije za prikupljanje sredstava će se održati u klinici DENTECH u Splitu, u ponedjeljak, 19. lipnja 2023. od 07-17h u prostorijama klinike, pri čemu će posjetitelji moći obaviti stomatološki pregled, dijagnostiku i čišćenje zubnog kamenca.

Sav prihod od obavljenih usluga ide u korist fonda za liječenje Maše.Maša je sve aktivnosti morala naglo prekinuti 2021. godine kada joj se zbog sjedenja u kolicima otvorila dekubitalna rana koja joj ugrožava život. Zbog dekubitusa je hospitalizirana već 3 puta, 10 mjeseci konstantno pije antibiotike i većinu dana provodi ležeći na prsima.

Unatoč svim naporima i trudu, rana ne zacjeljuje. Jedini tretman dostupan u Hrvatskoj koji pomaže sanirati ranu dok čeka operaciju je negativna kompresija, za što se troškovi jedino mogu platiti privatno.

Povodom akcije prikupljanja sredstava koja će se održavati u ponedjeljak, 19. lipnja u klinici DENTECH od 07-21h, rezervirajte vaš termin putem telefona 021/488-699, WhatsApp-a/Viber-a na 099/482-7567 ili e-pošte na info@dentech.hr U sklopu akcije “Svi za Mašu!” pomozimo koliko možemo i pokažimo još jednom da smo ljudi dobrog srca!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 11:09