StoryEditor
ŽivotNOVA SPECIJALIZIRANA REVIJA SLOBODNE DALMACIJE OD SUBOTE NA KIOSCIMA

Stiže MAX FISHING

Piše PSD.
11. srpnja 2013. - 12:32

Izdavačka kuća Slobodna Dalmacija u subotu 13. srpnja lansira na tržište svoj novi projekt Max fishing koji će na kioscima ostati do kraja kolovoza. Riječ je atraktivnom ribolovnom magazinu koji će izlaziti kvartalno, te se od prve do zadnje stranice baviti morskim ribolovom.

Ribolov je nekima strast, drugima hobi, trećima povremena razbibriga, najmlađima uzbudljiva vještina koju tek trebaju naučiti. Svima njima Max fishing ponudit će brojne zanimljive teme, ribolovne reportaže, inovacije u tehnikama ribolova i priboru, male i velike tajne istinskih ribolovnih meštara, stručne prikaze i testove ribolovnih alata, te niz drugih zanimljivih sadržaja, sve to iz pera ponajboljih autora iz ove branše predvođenih izvršnim urednikom magazina Borisom Bulićem, poznatim zadarskim novinarom i ribolovcem.

Sve navedeno, uz dugogodišnje vrhunske reference kuće Slobodna Dalmacija kada je riječ o izdanjima vezanim uz more, jamči da će Max fishing opravdati svoje ime, nudeći čitateljima maksimalan užitak u štivu koje vole, ali i maksimalan uspjeh u omiljenoj aktivnosti o kojoj to štivo govori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2021 02:35