StoryEditor
ŽivotCrveni mag otkriva

Splitski astrolog Theo Ljubić: Kolinda je Bik, Škorpion Zoran morat će popustiti

Piše PSD.
14. siječnja 2015. - 23:33
Ako je vjerovati zvijezdama, ni najveći skeptici ne bi trebali zažaliti što je Kolinda izabrana! Specijalno za Slobodnu Dalmaciju astrološku analizu daljnjih zbivanja, te natalnu kartu prve hrvatske predsjednice izradio je astrolog Theo Ljubić, Crveni mag, iz Splita, koji je nakon završenog posla uskliknuo: “Ona će ispuniti većinu svojih obećanja!” No, krenimo s koliko-toliko egzaktnim podacima...

Kolinda Grabar-Kitarović rođena je 29. travnja 1968. godine u 1.19 u Rijeci, iz čega proizlazi da je ona astrološki Bik s ascedentom u Vodenjaku i Mjesecom u Biku (i dr. Franjo Tuđman bio je Bik, nap.a.). Nakon proglašenja izbornih rezultata, Grabar-Kitarović, kao pobjednica, u izbornoj je noći naglasila kako misli na nezaposlene, na građane pod ovrhama, na to da braniteljima i umirovljenicima treba vratiti dostojanstvo, kao i zaustaviti odljev mladih iz Hrvatske, te da poduzetništvu treba osigurati uzlet. Obećala je i sljedeće: “Imat ćemo snažnu politiku obrane i zaštite...

Kao vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH, jamčim vam da će to biti tako!” Suprotno očekivanjima premijera Zorana Milanovića, koji je Škorpion – Vaga s Mjesecom u Biku (rođen 30. 10. 1966. godine u 5.30 u Zagrebu) i SDP-a, Kolinda Grabar-Kitarović u svojem prvom govoru nakon pobjede na predsjedničkim izborima nije rasplamsala vatru političkih podjela – primjećuje Ljubić.– Kazala je: “Ne želim razdvajati, želim spajati. Stojim ovdje pred svima vama, pružam ruku i kažem – služit ću vama, služit ću Hrvatskoj.” Analizirajući njezin natalni horoskop, sve ovo što je izgovorila ima smisla kad se uzme u obzir veliki egzekutor sudbine, učitelj karme i gospodar vremena, planet Saturn, dakle njegov tranzit preko vrha neba na sam dan izbora (Saturn je i politika, op.a.), ali i Saturn kao suvladar njezina prvog polja (osobnost) i njezin natalni Saturn u pozitivnom aspektu trigona s natalnim Jupiterom, te tranzit moćnog Jupitera u sedmom polju horoskopa (politika, protivnici, izazovi, partnerstva...).

Planet Saturn podržava one koji su vrijedno radili, a Kolinda Grabar-Kitarović jest uporna i vrijedna kao Bik (znak). Ascedent u Vodenjaku spašava je da ne bude previše konzervativna, stoga i jest moderna konzervativka centra. A tu je prisutno i nešto ovnovske prirode; ona je energična žena. Saturn u aspektu konjunkcije s Venerom, a između uglavljen sjeverni Mjesečev čvor, nedvojbeno donose dobitke njoj i njezinim nastojanjima za Hrvatsku.

Nadalje, kad gledamo Saturn i Veneru, oba su planeta u nepovoljnom položaju po znaku, ali po polju (kući) Venera tu nedvojbeno dobiva i jako je dobro to što su Saturn i Venera u vatrenom trigonu s Jupiterom, planetom opće sreće i napretka (duhovno i materijalno, op.a.). Venera je tu izrazito bitna i nedvojbeno vlada tim Kolindinim Suncem u Biku.

Zatim njezin Merkur (komuniciranje, poslovi, važna državnička putovanja i kontakti), Mars (njezina energičnost, ali i vojska, hrvatska policija, a ona ima i odličnu NATO-ovu vojnu obuku i odlične rezultate u gađanju pištoljem, op.a.) i Mjesec (njezini osjećaji za hrvatski narod) planeti su u trećoj kući komunikacije i povezivanja s okolinom, ali i učenja kroz svakodnevicu i neposrednog pozitivnog djelovanja utjecaja na okolinu. Kolindin podznak Vodenjak najavljuje, pak, ozbiljne zaokrete kad je Hrvatska u pitanju.

Planet Uran je u Djevici (opet zemljani element), i to dosta zatvoren, stidljiv, ali to Kolindu Grabar-Kitarović čini pametnom i sklonom reformatorskom pristupu, posebice kad je gospodarstvo u pitanju. Dakle, svi ovi navedeni planetarni pokazatelji itekako je podržavaju i daju joj velike šanse da većinu svojih obećanja koja je dala u izbornoj noći – ispuni!

Jakov kao mr. Thatcher

Prema viđenju astrologa Ljubića, nepovoljne situacije mogle bi se dogoditi u komunikaciji s premijerom Milanovićem, ali Zoran će na kraju morati popustiti. Ona je Bik, on Škorpion – dva znaka koja se izuzetno privlače: od slaganja do mržnje i obratno. No, Kolinda ga je već razoružala svojim izjavama. Manja će joj smetnja biti i Vesna Pusić (Ovan), ali Kolindina Venera iz Ovna nadjačava i Vesnino Sunce. Tu će proraditi ženska solidarnost s obje strane, jer Kolindi Ovnovi leže.

Karamarko joj ne bi trebao nauditi jer je Blizanac, a ona u podznaku Vodenjak; dakle, slažu se, smatra Ljubić, uz napomenu da je Mjesec (narod) uz nju.

– Mjesec su i žene, mnogi ćemo se iznenaditi što je sve kadra; Kolinda je “posadila” muža Jakova doma s djecom, kao svojedobno Thatcherica svojeg Denisa. Obje su jake žene – zaključuje Ljubić, kojemu smo, naposljetku, postavili trik-pitanje:

– Hoće li nova predsjednica u budućnosti možda pomilovati Sanadera?

– Nema šanse! Sanader je za nju zadnja rupa na frulici, a možda ni to. Tu je čak i u kampanji bila dosta rezolutna, ograđivala se od njega, pa ne mora baš sve ni čitati iz zvijezda – našalio se za kraj.

LENKA GOSPODNETIĆ

Horoskopski Bikovi

dr. Franjo Tuđman
Vladimir Iljič Lenjin
Papa Ivan Pavao Drugi
Marija Terezija
Elizabeta II.
Karl Marx
Salvador Dali
Jack Nicholson
David Beckham
Severina
Izdvojeno

09. kolovoz 2020 13:33