StoryEditor
ŽivotSplitske sportašice

Sestre Zaninović otkrile s kim će provesti blagdane: prvi put nakon 15 godina napokon imaju zasluženu pauzu!

Piše PSD
12. prosinca 2016. - 16:58
pillow_fight8-020416

Splitske blizanke i taekwondo prvakinje Ana i Lucija Zaninović posljednjih godina zbog brojnih sportskih obveza nisu bile u mogućnosti opustiti se s obitelji i uživati u blagdanima.

Ove godine pak planiraju iskoristiti kratki predah te Božić dočekati u krugu obitelji, a Novu godinu s dečkima: Lucija s Nalom Kuzmanićem, a Ana s Dujom Đapićem.

O pripremama za ove iščekivane blagdane, Lucija je progovorila za tportal te otkrila da će upravo ona biti zadužena za slastice, a njene kolače svi već hvale.

- Ovaj vikend ćemo ukrasiti najprije Anin, a onda i moj stan. Radujem se tome i zaista obožavam ovo razdoblje i sav taj ugođaj. Možda me još više raduje što zbog malo zatišja što se tiče sportskih obveza, prvi put nakon petnaest godina možemo i istinski doživjeti ovaj predivan period. Inače, specijalist sam za slatke stvari, a Ana više voli raditi slana jela. Veselim se što napokon imam vremena i nešto napraviti. Svi koji su probali moje kolače, kažu da su dobri. Lažu li mi ili ne, ne znam, no do sada se još nitko nije otrovao – pojasnila je veselo Lucija.

Ona je nedavno bila u Dohi, gdje je sudjelovala na dodjeli ANOC nagrada, koje se dodjeljuju nakon Olimpijskih igara, dok je Ana s dečkom Dujom Đapićem uživala u obilasku Londona.

 

A photo posted by Duje Dapic (@dujedapic) on

 

 

#TAEKWONDO#SPLIĆANKE#LUCIJA ZANINOVIĆ#ANA ZANINOVIĆ

Izdvojeno

09. srpanj 2020 00:42