StoryEditor
Život'SVE SMO PROŠLI'

'Prije sam samo maštala o slavi i novcu, a onda je bolest sve promijenila': splitska pjevačica emotivno se oprostila od pratitelja u najtežim trenucima života

10. listopada 2019. - 13:46
skoko6-271717

Splitska pjevačica Andrea Šušnjara emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila se od svog psa, maltezera Noe.

- 14 godina prijateljstva, lipih trenutaka, onih manje lipih, puno borbe, sreće i tuge sve smo prošli ... znam da si se borio do kraja, sada spavaj i odmori se...Nikad te neću zaboravit...vidimo se na nekom lipšem mistu...- napisala je Andrea.

Pjevačica magazina ima još jednog psa, ali Noah je bio poseban jer ga je dobila s 18 godina i skupa su prošli mnoge teške trenutke u njenom životu.

Neke od njih posvjedočila je fotografija na kojoj Andrea ima kratku smeđu kosu. 


Vrijeme je to nakon kemoterapija tijekom kojih je izgubila kosu i ošišala se na kratko. Naime, Šušnjari je nešto prije 20. rođendana dijagnosticiran rak jajnika, otkriven na rutinskom ginekološkom pregledu. 

- Nisam ništa slutila jer nisam imala nikakvih tegoba osim što mi je trbuh tih dana bio malo nadut. Ali kako sam mršava i čim nešto pojedem, trbuščić dođe do izražaja, to sam pripisivala dobrom apetitu. Odmah su me zadržali u bolnici, a već dva dana kasnije sam operirana.

Ničega se u vezi s operacijom se ne sjećam, a dani koji su uslijedili i danas su mi kao u magli. Da je stvar vrlo ozbiljna, shvatila sam tek kad sam čula riječ “kemoterapija” – dok su liječnici mojim roditeljima objašnjavali što me čeka idućih mjeseci - ispričala je pjevačica u intervjuu za Gloriju, dvije godine nakon što joj je bolest dijagnosticirana.

U bolničkom krevetu provela je skoro godinu dana. Nakon zadnjeg ciklusa kemoterapija mjesecima je odlazila na višednevne terapije za jačanje krvne slike i imuniteta, a bila je toliko slaba da bi jedva smogla snage za kratke šetnje. Nije joj, kaže, bilo ni do čega. Nije mogla ni čitati, ni pjevati, a čak su je i dugi razgovori umarali, ispričala je Andrea novinarki Glorije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤ moj mali borac #noah

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

Samo je čekala kad će joj kosa početi rasti, a za to je trebalo šest mjeseci. Bez obzira na sve, ostala je snažna, a motiv joj je bila i želja da se ostvari kao pjevačica. Bolest nikad nije uspjela pokolebati njezin duh.

- Kad mi je zbog drugog ciklusa kemoterapija počela otpadati kosa, otišla sam frizeru i ošišala se na kratko. A kasnije, kad je posve otpala, bez ikakvih problema nosila sam periku, i to smeđu, dugu, do polovice leđa. I nikada nisam izišla nenašminkana - objasnila je.

Iako danas rijetko govori o opakoj bolesti koju je pobijedila, Andrea tvrdi da joj je drago što je sve to preživjela jer smatra da ju je promijenilo kao osobu.

- Prije sam samo maštala o slavi i novcu, a sada sam svjesna koliko to zapravo malo znači. Velika mi je želja svojim iskustvom pomoći i drugim mladim osobama koje, na žalost, čeka slična sudbina– ispričala je pjevačica.

Iako je izgubila višegodišnjeg vjernog pratitelja, sreća je da pjevačica ima rame za plakanje. Početkom ljeta otkrila je da je sretno zaljubljena. Novinarima je priznala samo da se zove Marko i da je mlađi od nje sedam godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lozinkazasrecu ❤

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

Budući da rijetko dijeli detalje iz privatnog života, a na društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije i snimke s nastupa, sama činjenica da je otvoreno rekla da je zaljubljena i objavila to na Instagramu dovoljno govori o ozbiljnosti veze lijepe pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. listopad 2020 14:36