StoryEditorOCM
ŽivotPRERANI ODLAZAK

Preminuo Aljoša Mutić, glazbeni virtuoz i sin legendarnog sportskog komentatora HRT-a

Piše SD
7. listopada 2022. - 13:58

Aljoša Mutić, etablirani glazbenik, profesor u glazbenoj školi te sin legendarnog sportskog komentatora HRT-a Borisa Mutića, preminuo je u 55. godini.

- Uvijek zaigran, nasmijan, i virutozan na svom instrumentu - ovim se riječima radijski voditelj i glazbenik Robert Mareković oprostio od Mutića, piše Jutarnji list.

- Napustio nas je Aljoša Mutić, u crnoj košulji skroz desno, saxer koji je bio drag i čest gost u Swingersima, svirao je i na našem zadnjem nastupu. Uvijek zaigran, nasmijan, i virtuozan na svom instrumentu. Ne znam zašto uvijek dobri odu... Hvala na svim trenucima koje smo proveli zajedno, počivao u miru - napisao je Mareković, a od Mutića su se, Facebook objavama, oprostili Grad Pregrada te mnogi drugi.

- Noćas nas je prerano napustio naš prijatelj profesor Aljoša Mutić. Osim što nas je učio prihvaćanju jazz glazbe učio nas je toleranciji, poštenju, prijateljstvu i ljubavi. Uz veliku tugu opraštamo se Aljoša sa tobom - stoji u objavi Glazbene škole u Pregradi posvećenoj preminulom 54-godišnjaku.

Aljoša je bio u braku s novinarkom Inmom, a iza sebe je ostavio i sina Biela. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 12:00