StoryEditorOCM
Životbrak na drugu

Preko TikToka tražio djevojku za udaju i Danielle se javila, mislili su se razvesti za tjedan dana, ali nije bilo tako

Piše mozaik sd
19. travnja 2023. - 17:27

Društvene mreže toliko su prisutne u našim životima da se sve više miješaju s realnošću. Odličan primjer za to je i ova priča.

Žena koja se udala za stranca kojeg je upoznala na TikToku radi ‘životnog iskustva‘ zaljubila se u njega i sada tvrdi da ne može biti sretnija. 26-godišnja Danielle Gross iz Pittsburgha oduvijek je znala da će se udati na ‘blesav način‘, ali ne baš za neznanca. Do slučajnog susreta došlo je kada je ta kreatorica sadržaja na TikTok vidjela video 26-godišnjeg Gunnara Michelsa, koji je tražio neznanku koja bi se udala za njega.

Međutim, Danielle nije bila jedina osoba koja je bila zainteresirana za udaju za Gunnara, koji kaže da je ideju dobio u siječnju 2021. godine: ‘U pandemiji sam tražio način da stvorim sadržaj i upoznam ljude. Došao sam na ideju da se oženim za neku djevojku koju nikada nisam upoznao. Bilo je prilično divlje. Nisam ozbiljno tražio životnu partnericu. Više sam to učinio da bih stekao životno iskustvo, ali toliko ljudi mi se javilo. Nagovorio sam ih da naprave video za mene o tome zašto bi mi baš oni odgovarali. Danielle je objavila video i bio sam oduševljen‘, piše Daily Mail, prenosi Večernji.hr.

image

TikTok u ruci, prsten na ruci

Loic Venance/AFP

Danielle je bila među tisućama kandidatkinja za brak s Gunnarom. Par je izmijenio nekoliko poruka i dva videopoziva prije nego što je Gunnar došao u Pittsburgh i zaprosio je. ‘Kada je rekao da je na putu, pomislila sam: Ovo se stvarno događa. Bila sam u kupovini s prijateljicama i onda me odjednom on zaprosio‘, objasnila je Danielle.

Gunnar je tog dana upoznao Daniellinu obitelj. Dva tjedna nakon njihovog prvog susreta, dvoje potpunih stranaca otputovalo je u Las Vegas kako bi se vjenčali na Valentinovo 2021. godine. Gunnar i Danielle priznaju da su se planirali razvesti tjedan dana kasnije, ali kako su se upoznavali, njihova je veza cvjetala.

U ožujku 2021. počeli su putovati Amerikom u preuređenom ambulantnom vozilu, a sada su se smjestili u Pittsburghu, gdje žele kupiti zajednički dom. Par tvrdi da su se vidjeli negdje vani, poput bara ili kluba, nikada ne bi prišli jedno drugome. Kažu da se njihove osobnosti nadopunjuju te da dijele iste temeljne vrijednosti, piše Daily Mail, prenosi Večernji.hr

Nakon vjenčanja preko TikToka, i to sretnoga, pitanje je što može biti iduće. Sačekat ćemo pa vidjeti.

image

Par se vjenčao u Las Vegasu

AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 18:15