StoryEditor
Život30. godišnjica

Predsjednica se 'razbacala' na koncertu Prljavog kazališta: iznenadila u 'kožnjaku' i trapericama, umotala se šalom na kockice i pohvalila 'selfijem'

Piše L. L.
19. listopada 2019. - 00:14

Večerašnjim su koncertom u Areni Zagreb članovi Prljavog kazališta obilježili godišnjicu "legendarnog" nastupa sa glavnog zagrebačkog trga prije punih 30 godina.

Tada su na Trgu bana Josipa Jelačića pred više stotina tisuća ljudi pjevali svoje domoljubne hitove, a u istom zanosu neki su s "Prljavcima" poskakivali večeras. Među mnogobrojnom publikom u zagrebačku je Arenu stigla i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

U izdanju u kakvom je još nismo imali priliku vidjeti, a može se opisati samo kao "rokersko", u trapericama i crnoj kožnoj jakni ispod koje je provirivala maskirna majica, Kolinda se možda uklopila u ostatak publike, ali svejedno je poglede privlačila. Kasnije se umotala i šalom na "kockice".

Dotjerana predsjednica svojim se provodom pohvalila i na društvenim mrežama. Na Facebooku je objavila fotografiju s koncerta na kojoj je pozirala s članovima benda i poručila:

"Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku!".

 

#KONCERT#KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ#PRLJAVO KAZALIŠTE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 09:18